Sabri Anadolu’da

Konya Anadolu Selçukspor’da beklenen isim kadroya katıldı. Konyalı genç yetenek Ahmet Sabri Fener 1 yıl aradan sonra yeniden yeşil beyazlı takımda forma giyecek

Spor Toto 2. Lig’de mücadele veren Konya Anadolu Selçukspor’da transfer harekatı devam ediyor. Yeşil beyazlılar dış transferde Ahmet Sabri Fener’i kadrosuna kattılar.

1 YIL ARADAN SONRA

Geçtiğimiz sezon sonunda Torku Konyaspor’a transfer olan Ahmet Sabri Fener bir yıl aradan sonra yeniden Konya Anadolu Selçukspor’a transfer oldu. 1 yıllığına Torku Konyaspor’dan kiralanan genç yetenek, sezon sonundan yeniden Torku Konyaspor’a dönecek. Sabri, Kayacık Tesisleri’nde düzenlenen tören ile kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

GERİ DÖNMEK GÜZEL

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Ahmet Sabri Fener, “Burası benim evim. 1 yıllık bir ayrılığın ardından yine buradayım. Bu sezon daha iyi bir sezon olması adına herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaktır. Bende her şeyimle takımımın başarısı için mücadele edeceğim.” dedi.

SABRİ FENER KİMDİR?

Futbola 2005 yılında Konya Torku Şekerspor ile başlayan genç futbolcu, 2010 yılında ise profesyonel yapılarak A takıma yükseldi. Torku Konyaspor ile Konya Torku Şekerspor arasındaki iş birliği ardından ise Anadolu Selçukspor ile yoluna devam eden oyuncu geçtiğimiz sezon başında ise Torku Konyaspor’a transfer olmuştu. Süper lig’de hiç forma şansı bulamayan oyuncu, Türkiye Kupası’nda 4, TFF 2.Lig’de 31 maçta forma giydi.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri