Saba Tümer’den Öztürk’ü zorda bırakan soru

Show TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer’le Bugün programında Yaşar Nuri Öztürk’ün izleyiciden gelen sorusuna cevap verirken Saba Tümer’in ilginç sorusu Yaşar Nuri Öztürk’ü zor durumda bıraktı.

İzleyiciden gelen "Kur'an'ı Kerim'de çok eşlilikle ilgili ayetler var mı?" sorusuna Yaşar Nuri Öztürk'ün yanıtı net oldu.

Öztürk, "Kuran'da böyle ayetler değil sadece 1 ayet var. Ancak Allah tek eşliliği tavsiye ediyor. Bu İmam'ı Azam'ın da söylediği ama Türkiye'ye bir bak! Kimse tek eşlilikle yetinmiyor" dedi.

SABA TÜMER BOMBAYI PATLATTI

Saba Tümer Yaşar Nuri Öztürk'ün bu açıklaması sırasında eliyle 3 işareti yaparak, "Sizin 3 mü hocam?" diyerek Yaşar nuri Öztürk'ü zor durumda bıraktı. 

İKİNCİ SALVO KURBAN KONUSUNDA GELDİ: HOCAM SİZDE DE DERİ VAR

İzliyiciden gelen Kurban Kuran'da var mı sorusuna Yaşar nuri Öztürk, "Bu din paylaşım ve infak dinidir. kurban da bunun bir tezahürüdür. Ancak bu deri çeteciliğine dönüşmüştür" sözleri üzerine Saba Tümer Öztürk'ün üzerindeki deriyi ima ederek, "Bugün demeyin bari hocam üzerinizde deri var" dedi. Yaşar Nuri ise bu salvoyu bu İtalyan diyerek geçiştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri