Saadet’ten Kaya’ya plaket

Almanyanın Hof kentinde 13-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Uluslar arası Kick-Boks Türkiyeyi en iyi şekilde temsel ederek şampiyon olan Konyalı sporcu Erdal Kayaya Saadet Partisi Gençlik Kolları gösterdiği başarıdan dolayı plaket takdim etti.

Nun Kafe’de yapılan takdim törenine Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Yasin Oruç ve kurmayları katıldı. Plaket töreni öncesinde konuşan Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Yasin Oruç Erdal Kaya’nın aldığı başarının kendilerini gururlandırdığını ve Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak kendilerinin de bu başarıyı küçükte olsa bir plaketle taçlandırmak istediklerini ifade etti. Oruç, “ Erdal Kaya ağabeymizin dünya arenasında almış olduğu bu başarı bizleri oldukça gururlandırdı. Erdal ağabeymizin bu başarısının gençlere örnek olmasını diliyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Şampiyon sporcu Erdal Kaya ise kendisini onore eden  Saadet Partisi Gençlik Kollarına teşekkür etti. Kaya, “İnsan istediği zaman yapamayacağı bir şey yok. Yaklaşık 20 -25 senedir bu sporu yapıyorum. Ancak milli formayı giymek bu güne nasip oldu. İnşallah bundan sonra da Türk Bayrağını dalgalandıracak ve İstiklal Marşımızı okutmaya devam edeceğim” dedi.    

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri