Saadet'ten Başkan Altay'a reklam eleştirisi!

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, bir video paylaştı.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, bir video paylaştı. Saydam, 31 Mart yerel seçimine adım adım yaklaşıldığına dikkat çekti. Vatandaşın ekonomik sıkıntılarla boğuştuğunu, hizmet yapabilmek için belediyelerin dışardan borç alıp milyonları faize aktardığını, şehirde su faturasının elektrik faturasını geçtiğini belirten Saydam, “Milletin parasıyla reklam yapılması vatandaşın hakkına girmektir. İnşallah hep birlikte dur diyeceğiz” dedi.

Şehrin farklı noktalarında bulunan billboardların önünde video çeken Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, paylaştığı videoda şunları ifade etti: “Şu anda ülke olarak ciddi bir ekonomik sıkıntının içindeyiz. Hayat pahalılığı ve ekonomik zorlukların yapılan israflar ve uygulanan yanlış politikaların bir sonucu olduğunu da biliyoruz. Vatandaşımız ekonomik zorluklarla boğuşurken ve belediye borç batağında yüzerken iktidar; billboardları, kamu binalarını, medyayı zaptetmişken, daha da yetinmeyip belediye başkanları her caddeye, her kavşağa yoğun bir şekilde kendi reklamlarını yerleştiriyorlar.

Milletin parasıyla yapılan bu reklamları biz doğru bulmuyoruz. Meram Yeniyol ile Necmettin Erbakan Caddesi'nin kesiştiği noktadayız. Çeçenistan Caddesi ile Gazze Caddesi'nin kesiştiği noktadayız. Meram Eskiyol ile Necmettin Erbakan Caddesi'nin kesiştiği noktadayız. Gazze Caddesi ile Meram Eskiyol Caddesi'nin kesiştiği noktadayız. Fakirin, fukaranın zorlanarak ödediği vergilerle yapılan bu israfı biz doğru bulmuyoruz. Bunlar sizin paranız olduğuna eminim ama ispatlayamam. İşte 31 Mart seçimleri bunun için önemli. Bu israfa ve gidişata bir dur demek durumundayız. Bu, bir haktır, bu bir vebaldir. Biz, Saadet Partisi olarak milletimizin, şehrimizin ferasetine güveniyoruz. Ve sizlerin bu vebalin önüne geçeceğinize inanıyorum. Hepinizi hürmetle selamlıyorum.”

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri