Saadet’te seçim çalışmaları sürüyor

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, “Aday belirleme çalışmalarımız devam ediyor. Seçimleri Gelecek Partisi ile 100’e yakın çevrede beraber gireceğiz” dedi

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik ve Saadet Partisi Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Doğan, Merhaba Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Saadet Partili heyet, Merhaba Gazetesi imtiyaz Sahibi Halid Şen ve Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı işleri Müdürü İbrahim Büyükeken ile bir araya geldi.
ADAY BELİRLEME SÜRECİMİZ DEVAM EDİYOR
Ziyarette yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, “Yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarımız sürdürüyoruz. Aday belirleme sürecinde ince eleyip sık dokuyoruz. Gelecek Partisi ile 100’e yakın çevrede birlikte hareket edeceğiz. Gelecek Partisi ile beraber aday göstereceğimiz çevreler konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Saadet Partisi olarak her zaman olduğu gibi her bölge için en iyi adayı belirleme gayretinde olacağız inşallah. Seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi. Merhaba Gazetesi’nin Konya’da önemli bir yer tuttuğunu belirten Kaya, Halid Şen’e başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi imtiyaz Sahibi Halid Şen ise Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Mustafa Kaya ve beraberindekilere teşekkür etti.
SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri