Saadet’li adaylara ilgi

Saadet Partili Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediye Başkan adayları gittikleri her yerde sevgi gösterisi ile karşılanıyor
Seçimlere sayılı günler kala ziyaretlerini yoğunlaştıran Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özkafa, Meram Belediye Başkan adayı Lütfü Yalman, Karatay Belediye Başkan adayı Mehmet Şen ve Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Selim Laleli seçim gezilerine tüm hızıyla devam ediyor. Dün de BÜSAN sitesi, Ticaret Borsası Başkanlığı ve borsa esnafını ziyaret ederek hem projelerini anlatan hem vatandaşla sohbet eden adaylar Yazır Mahallesinde de seçim bürosunu hizmete açtı.
Saadet Partili Belediye Başkan adayları ilk olarak dün Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesinde seçim bürosu açtı. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özkafa ve Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Selim Laleli ile çok sayıda partili ve vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Özkafa, ülkede yaşanan sorunları bir kez daha gündeme getirdi. Özkafa, yaygın gazetelerde yer alan işsizlik sayısının 5,5 milyona ulaşmasının ciddi sıkıntı olduğuna dikkat çekerek, bunun önüne geçmek için ülkenin mutlaka Saadet Partisine ihtiyacı olduğunu söyledi.
Özkafa, Yalman, Şen ve Laleli daha sonra Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek göreve yeni seçilen Muhammet Uğur Kaleli’yi makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra Ticaret Borsası çalışanlarını ziyaret ederek uzun süre sohbet etti. Özkafa ve diğer adaylar daha sonra borsadaki iş yerlerini dolaşarak esnafların sorunlarını dinledi. Saadet Partili Belediye Başkan adaylarını büyük bir ilgi ve sevgi ile dinleyen esnaflar, kendilerine her konuda gereken desteği vereceklerini söyledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri