Saadetli adaylar tempo artırdı

Seçimlere giderek yaklaştığımız günlerde siyasilerin tempoları da giderek artıyor. Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları da çalışmalarını hızlandırdı

Seçimlere giderek yaklaştığımız günlerde siyasilerin tempoları da giderek artıyor. Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları da çalışmalarını hızlandırdı. Milletvekili adayların H. Hüseyin Uyar, SP Karatay İlçe teşkilatında düzenlenen toplantıya katılırken, Şuayip Koçak ile Rauf Büyüktermiyeci ise zafer meydanı esnafını ziyaret etti. Partisinin Karatay İlçe Teşkilat binasında partililerle bir araya gelen Saadet Partisi Konya Milletvekili adayı Avukat H. Hüseyin Uyar, Saadet Partililerin her türlü engel ve zorluğa rağmen seçim çalışmalarını büyük özveri ile yaptıklarını söyledi ve partililere teşekkür etti. Uyar, “Bizler hiçbir zaman sonuçlar ne olursa olsun kaybeden taraf değiliz. Çünkü inancımızın teamüllerini yerine getirmeye amaçlıyoruz. Bundan dolayı çalışmakla yükümlüyüz. Neticeyi almakla değil. Bizler doğru olanı anlatmak, yanlış olandan uzak durmak ve sorumlu olduğumuz insanları kötülüğe düşmemelerini sağlamakla hesaba çekileceğiz. Şimdi Saadet Partisi’nin baraj sorunu var” deniliyor. Kasıtlı bir Siyonist propagandadır. Bu ilk defa karşılaştığımız durum değil. Biz Allahın izni ile Siyonist odaklar tarafından hazırlanan bu propagandaları yanar dağ gibi kükreyerek patlatmış bir partiyiz. Fakat şunu söylüyoruz, Biz Dünyada ki Barajı, ahiretteki sıratı geçmeyi dert ediniyoruz. Bizim kadrolarımızın hepsi bu şuurda” diye konuştu.

KOÇAK VE BÜYÜKTERMİYECİ ESNAFTAN DESTEK İSTEDİ

Esnaf ziyaretleri ile seçmenle bir araya gelen Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Şuayip Koçak ve Rauf Büyüktermiyeci, Esnafın yüzünü güldüreceklerini söyledi. Zafer meydanı esnafından destek isteyen Saadetli adaylar, Saadet Partisinin iş başına geldiğinde, esnafa, işçiye, çiftçiye ve dar gelirliye büyük zamlar vereceğini söyledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri