Saadetli adaylar milletten destek istedi

Seçimlere yaklaştıkça siyasilerin çalışmaları da giderek hız kazanıyor. Saadet Partisinin Konya Milletvekili adayları da tempo artırdı

Seçim bölgesinde seçmenlerle bir araya gelen Saadet Partisi Konya Milletvekili adayı Avukat Mustafa Derbentli ve Ahmet Gönç, Saadet Partisi’nin Meclis’e güçlü bir şekilde girmesi için destek istedi.
‘HÜKÜMETİN KARNESİ, SEÇİMLERDİR.’
Seçimleri tarihi fırsat olarak niteleyen Mustafa Derbentli, “Hükümetler, seçimlerde hesap vermek zorundadır. Seçmenlerde hükümetten memnun icraatları varsa o partiye oy verirler” dedi. Derbentli konuşmasını şöyle sürdürdü: “54. Refahyol Hükümeti döneminde 1 litre mazot alabilmek için, 2 kilo buğday satılması gerekiyordu, Şimdi ise 1 litre mazot alabilmek için 5 kilo buğday satmak gerekiyor. Yine Hoca’nın döneminde 8 kilo pancar sattığınız zaman 1 litre mazot alabiliyordunuz şimdi ise 24 kilo pancar satarsanız ancak 1 litre mazot alabilirsiniz. AKP iktidarının günahıyla sevabıyla bir takım icraatları oldu. Bunu nasıl değerlendireceğiz, Yaptığı iyi şeyler mi çok, kötü şeyler mi çok? Çiftçi vatandaşımız durumunu bu şekilde değerlendirecek, kanaati iyiyse oyunu bu yönde kullanacaktır. Ama uygulanan ekonomik program neticesinde tarım bitirildi. Kendine yeten bir ülke iken şimdi dışarıdan Buğday ithal eden ülke olduk” şeklinde konuştu. Saadet Partisi Konya Milletvekili adaylarından Hüseyin Akkaya ise seçim bölgesi Akşehir’de vatandaşlarla bir araya geldi. Akkaya, esnafı ziyaret etti ve destek istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri