Saadetli adaylar halkla buluştu

Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları önceki gün Sultan Selim Camiinden Zafer Alanına kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Adaylar yürüyüş sırasında halkın teveccühüyle karşılandı

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı ‘Saadet Yürüyüşü’ gerçekleştirdi. Sultan Selim Camii’nden başlayıp Mevlana Caddesi üzerinden Zafer Meydanı ve Alaeddin çevresini kapsayan ve parti il binasında sona eren yürüyüşe Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Şen, Milletvekili Adayları Mustafa Özkafa, Tacettin Çetinkaya, Mustafa Derbentli, Necati Eroğlu, Ali Mücevher, Şuayip Koçak, İsmail Aydilek, Mahmut Sami Büyükyılmaz, Hüseyin Akkaya, Ahmet Gönç, Hasan Hüseyin Uyar ve Rauf Büyüktermiyeci, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Özkan, Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Yusuf Güneş ve çok sayıda partili katıldı.

Yürüyüş boyunca yoldan geçen vatandaşlarla selamlaşan milletvekili adayları, esnafları da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Yürüyüşün sonunda açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Şen, “Saadet Partisi olarak tüm ilçelerimizle birlikte Konyalı hemşerilerimize seçimin önemini bir defa daha hatırlatmak için Zafer Yürüyüşü düzenliyoruz. Bu bölgedeki esnafımızın seçimlerinin hayırlı olmasını diliyoruz. Bugün büyük bir kalabalık grupla Mevlana’dan Zafer’e uzanan yolu yürüdük. Halkımızla görüştük, kendilerinden partimiz için oy istedik. Seçimden inşallah zaferle çıkacağız. Bunu sağlamak için elbette ki halkımızın teveccühüne ihtiyacımız var. Biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, halkımızın teveccühünü kazanmaya, iyiyi, doğruyu göstermeye çalışıyoruz. Seçim inşallah ülkemiz için hayırlı bir şekilde sonuçlanacaktır” ifadelerini kullandı.

RASİM ATALAY

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri