Saadetli adaylar esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Seçim çalışmalarını ara vermeden devam eden Saadet Partili belediye başkan adayları esnaf ziyaretleri programı çerçevesinde Kapu Camii esnafların sorunlarını dinledi ve destek istedi.
Sokaklarda yoğun ilgiyle karşılanan başkan adayları halkın büyük desteğini aldı. İşlerin azlığından ve piyasalardaki sıkıntılardan dert yanan Konya esnafına Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Refah-Yol Hükümeti döneminde memura ve işçiye yüzde yüz zam verdiklerini ve çiftçiyi desteklediklerini buda halkın alım gücünü arttırdığını ve esnafa yansıdığını vurguladı.
Vatandaşların Konyaspor’un durumundan dolayı şikayetine Mustafa Özkafa, Sivas kentinin ekonomik nüfus ve tesisleşme açısından Konya’dan geride olduğunu fakat kentin takımına verdiği destekle Sivasspor’un bu durumlara geldiğini belirtti. Konya’nın potansiyeli itibari ile Konyaspor’un şu anda bulunduğu yeri hak etmediğini belirten Özkafa, kendi dönemlerinde takımın halka yük olmadan az bir bütçeyle şampiyon olduğunu hatırlattı.
Daha sonra başkan adayları Yılanlı Medrese esnafını ziyaret etti. Bölge esnafı belediyelerin 2. dereceden sit alanı olduğu için herhangi bir restorasyon çalışma yapılmamasından şikayet etti. Özkafa, kendi dönemlerinde Piri Mehmet Paşa Çarşısı’nı harabe görüntüsünden kurtarıp yapılan restorasyonla birlikte şu an ki modern görünümüne kavuştuğunu ve göreve gelmesi halinde Yılanlı Medrese Çarşısı’nın restorasyonun sağlanacağını ve modern bir görünüme kavuşacağını bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri