Saadete taziye ziyaretleri devam ediyor

Milli Görüş Lideri, SP Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakanın vefat etmesinin ardından Saadet Partisi Konya İl Teşkilatına taziye ziyaretleri sürüyor
Konya Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez, AKTİSAT Konya Şube Başkanı Ali Akın ve yönetim kurulu üyeleri, RİBAT Eğitim ve Kültür Vakfı yöneticileri Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı’na taziye ziyaretinde bulundu. SP Konya İl Başkanı Mehmet Şen’le görüşen ziyaretçiler merhum Erbakan Hoca’nın mümtaz bir şahsiyet olduğunu ifade etti.
ÜZÜLMEZ: HOCAMIZIN CENAZESİ HER ŞEYİ ÖZETLİYOR.
Konya ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez, Erbakan Hoca’nın cenazesine katılan kalabalığa dikkat çekti. Üzülmez, “Hocamızın cenazesine milletin gösterdiği ilgi her şeyi ortaya koyuyor. Hocamızın en büyük yatırımı ‘İnsan’dı” dedi.
ERBAKAN HOCA ÇIĞIR AÇMIŞTIR
AKTİSAD Konya şube başkanı Ali Akın da, Erbakan Hoca’nın vefatından dolayı çok müteessir olduklarını söyledi. Akın, “Ülkemiz ve Milletimiz için son derece önemli bir insan olan Hoca’nın vefatı herkesi olduğu kadar bizleri de derinden üzmüştür” dedi. Erbakan’ın Türk siyasetinde çığır açtığını ifade eden Akın, konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Bugünkü iktidarda bulunan kadroların büyük kısmı Erbakan Hoca’nın rahle-i tedrisatından geçmiştir. Erbakan Hoca, ülkeye hizmet eden birçok devlet adamı, bürokrat ve hizmet insanı yetiştirmiş mümtaz bir şahsiyettir. Vefatına yakın örendiğimize göre ağır koma şartlarında dahi son namazı olan sabah namazını göz iması ile kılıyor. Demek ki bir hakikat tecelli ediyor, nasıl yaşarsan, öyle ölürsün. Allah rahmet etsin, mekânını cennet kılsın. Saadet Partisi Camiasına da sabır diliyorum.” SP Konya İl Başkanı Mehmet Şen de, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, merhum Erbakan’ın bir dünya lideri olduğunu ve kıyamete kadar da anılmaya devam edeceğini ifade etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri