Saadet’e büyük ilgi

Geçtiğimiz hafta Kuluda 1066 kişinin katıldığı Saadet Partisine şimdi de İçeri Çumra Belediye Başkanı Şaban Taşdelen ve heyeti iltihak etti.
HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN SAADET

Konya genelinde belde ve belediyelerden Saadet Partisi’ne akın akın iltihaklar yaşanıyor.  Son olarak Çumra’nın İçeri Çumra Belediye Başkanı ve heyeti AKP’den istifa ederek Saadet Partisi’ne geçti. Saadet Partisi’ne geçtiğini duyuran İçeri Çumra Belediye Başkanı Şaban Taşdelen, hizmetlerinin devamı için Saadet’i tercih ettiğini söyledi.

 

100 BİN KİŞİ SAADET ROZETİNİ TAKTI

Saadet Partisi İl Başkanı Veli Tolu ise Türkiye genelinde 100 bin kişinin Saadet rozetini takma heyecanına sahip olduğunu vurguladı. Kulu’da 1066 vatandaşa parti rozeti taktıklarını aktaran Veli Tolu, ondan önceki günlerde de Akşehir’de AKP Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi dâhil olmak üzere 400 kişinin partilerine iltihak ettiğini belirtti. 

 

ÖZKAFA: BİZ YAPTIK ONLAR SATTI

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa da “Biz 10 metrelik 30 kilometre yol yaptık, ulaşım rahatlasın diye.  TOKİ şimdi konut yapıyor ya, 80-90 bin liralık konutları biz şimdiki parayla 20 bin liraya yaptık. Bizim dönemimizde su 50 kuruştu. 42 katlı kule yaptık. Biz yaptık onlar 46 trilyona sattılar, geçtiler” dedi.

 

Saadet’e katılım sürüyor

 

İçeri Çumra Belediye Başkanı Şaban Taşdelen ve heyeti Saadet Partisi’ne katıldı

 

Saadet Partisi’ne olan ilgi her geçen gün çığ gibi büyüyor. Konya genelinde belde ve belediyelerden Saadet Partisi’ne akın akın iltihaklar yaşanıyor.  Son olarak Çumra’nın İçeri Çumra Belediye Başkanı ve heyeti AKP’den istifa ederek Saadet Partisi’ne geçtiler.

HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN SAADET

Düzenlenen mitingde Saadet Partisi’ne geçtiğini duyuran İçeri Çumra Belediye Başkanı Şaban Taşdelen, yaptığı konuşmada, hizmetlerinin devamı için Saadet’i tercih ettiğini söyledi. Yapılan toplantıya Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özkafa, Konya İl Başkanı Av. Veli Tolu, Çumra Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Tuğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda ilk sözü Çumra Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Tuğlu aldı. Tuğlu, yaptığı kısa konuşmasında, yerel yönetimlerde bölgesel kalkınmayı sağlayabilmek için çalışacaklarını ve bu konuda da Çumralılardan kendilerine destek olmalarını istedi.

TÜRKİYE SAADET’E KOŞUYOR

Saadet Partisi İl Başkanı Veli Tolu da söze dönüşün hızlandığını, milletin Saadet Partisi’ne koştuğunu söyleyerek başladı. Veli Tolu, konuşmasında şunları kaydetti; “Biz 3 ay önce büyük kongremizi yaptık. Büyük coşku ve katılımla gerçekleştirdiğimiz kongremizden bu tarafa kadar geçen sürede ülkemizin dört bir yanından halkımızın teveccühünü gördük, görüyoruz. Aynı şekilde Konyamızda da partimize iltihaklar ve farklı siyasi partilerden katılımlar oluyor. Geçtiğimiz hafta Kulu’da bin 66 vatandaşımıza Saadet Partimizin rozetini taktık. Ondan önceki günlerde Akşehir’de AKP Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi dâhil olmak üzere 400 kişi partimize iltihak etmiştir. Türkiye genelinde 100 bin kişi Saadet rozetini takma heyecanına sahip oldu. Tüm bu gelişmeler yeniden şahlandığımızın göstergesidir.”

42 KATLI KULE DİKTİK, AKP SATTI

Programda son olarak söz alan Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, yerel yönetimlerde Milli Görüş farkını anlattı. Özkafa, konuşmasında şunlara temas etti: “Biz tarihin en aziz milletiyiz. Dünyaya adalet getirmiş ve saadeti temin etmiş Osmanlıların ve Selçukluların evlatları olarak bulunduğumuz konumdan utanç duyuyoruz. Bir misal verecek olursak Almanya ile eşit nüfusa sahibiz. Almanya’nın onlarca markadan teşekkül otomotiv sanayisi varken bizim bir tane bile üretip dışarı sattığımız yerli arabamız yok. Neden? Her türlü coğrafi avantajın ve dinamik nüfusun sahibi olduğumuz halde neden geri kaldık? Çünkü yanlış yönetiliyoruz. Seçimlerle yanlış idarecileri başımıza getiriyoruz. Seçimler çok mühimdir. Bizler yanlış politikalar sonucu hep sömürüldük. Erbakan Hocamız 1975’te Konya emek tiyatrosunda bir konferansında karikatür göstermişti. O karikatürde bir vatandaşımız 3 çuvalın altında eziliyor. Nedir bu çuvallar? Faiz, KDV ve batık kredidir. Faiz altında sömürülüyoruz. Bakınız Türkiye’nin şuan ki toplam borcu 350 milyar dolardır. Bu yıl ödenen faiz ise tam 55 katrilyondur. Bu kadar para nereden çıkıyor?  Senin benim cebinden. Siz İçeri Çumra halkı olarak bir çuval para veriyorsunuz faize! AKP hükümeti döneminde faize verilen miktar 300 katrilyondur. Bu faizci soygun düzenini elbette seçimler vasıtası ile sizler bizler bitirebilir.”

HİZMETTE MARKA MUSTAFA ÖZKAFA

Mustafa Özkafa, konuşmasının devamında, belediye başkanlığı dönemindeki hizmetlerinden bahsetti. “Biz 10 metrelik 30 kilometre yol yaptık, ulaşım rahatlasın diye.  TOKİ şimdi konut yapıyor ya, 80-90 bin liralık konutları biz şimdiki parayla 20 bin liraya yaptık. Bizim dönemimizde su 50 kuruştu. Bakın Konyamızın plakası 42’dir dedik. Vardır bunda bir hayır. 42 katlı kule yaptık. Çumra’dan da görünüyor. Biz yaptık onlar 46 trilyona sattılar, geçtiler. Biz Konyaspor’u şampiyon yaptık, şimdi her gelenden üçer, beşer gol yiyor.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri