Saadet tempoyu artırıyor

SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, seçim çalışmaları kapsamında Devlet Su İşlerini ziyaret etti.

Devlet Su İşleri şantiyesinde işçilerle bir araya gelen Büyükşehir Adayı Mustafa Özkafa, Selçuklu Adayı Ahmet Selim Laleli, Karatay adayı Mehmet Şen ve Meram adayı Lütfi Yalman işçilerin dertlerini dinledi ve seçimlerde destek istedi. Özkafa, seçim çalışmaları sırasında esnaf ve sanayicinin durumunun ürkütücü olduğunu söyledi. Ekonomik krizin sokaklarda da iyice hissedildiğini vurgulayan Özkafa, Milli Görüş döneminde ekonomik tablonun hasretle arandığına dikkat çekti. Saadet Partisi’nin halkın gerçek partisi olduğunu ifade eden Özkafa, kapitalist ve rantiyeci zümrenin Saadet Partisi’nden çekindiği ve sevmediğini söyledi. 

LÜTFİ YALMAN: GARDİYAN DEĞİL, GARSON

BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI OLMALI
Saadet Partisi Meram Belediye Başkanı Lütfi Yalman, ortak ziyaretlerin ardından Uzunharmanlar ve Aşkan Mahalleri’nde vatandaşla buluştu.Uzunharmanlar ve Aşkan Mahallelerinde gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde her iki mahallede de vatandaşın katılımı yoğundu. Belediyecilikte hizmet anlayışının önemine vurgu yapan Lütfi Yalman,”Halka hizmet, Hakk’a ibadettir. Ancak her yapılan hizmeti ibadet kabul etmek zordur. Reklâma ve ranta dayalı bir hizmet anlayışıyla ibadet olmaz. Ancak iyi niyet ve liyakatin olduğu hizmet anlayışıyla halka hizmet ve Hakk’a ibadet gerçekleşir” dedi.

Yalman, gardiyan devlet değil garson devlet garson devlet, garson belediyecilik anlayışının olması gerektiğini belirtti.

“Belediyeleri halka açıyoruz sloganı bizim temel sloganımız. Geçmişte her hafta bir gün vatandaşla konuşurduk. Bu dönemde belediyelerin halktan koptuğu noktasında ciddi şikâyetler geldi” diyen Yalman, belediye başkanı olmaları halinde yapacakları işlerin en başında belediyeyi halka açmak olduğunu söyledi.

BBG projesini hayata geçirerek internet belediyeciliğinde vatandaşın belediyeyi denetlemelerini sağlayacaklarını belirten Yalman, “vatandaş bbg uygulaması ile birlikte belediye de hangi işler yapılıyor, hangi ihaleler yapılıyor görebilecek. Bu şekilde vatandaş belediyeleri direkt denetleme imkânına sahip olacak” dedi.

Kent bilgi sistemini de hayata geçirerek vatandaşa daha iyi hizmet verme hedefinde olduklarını belirten Yalman bunun yanı sıra fen işleri ve temizlik işlerine bağlı mobilize ekiplerin kurulması sağlanarak tam donanımlı araçlarla anında hizmet uygulamasına geçileceğinin müjdesini verdi.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri