Saadet Partisinde bayramlaşma

Saadet Partisi il teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı çok sayıda partiliyi bir araya getirdi.
 Bayramın birinci gün parti il teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programına SP İl Başkanı Av. Veli Tolu, il ve ilçe yönetimleri, il müfettişleri ve çok sayıda parti yöneticisi ile vatandaş katıldı. Programda ilk olarak söz olan SP İl Müfettişi İbrahim Erkan, dünyada Müslümanların yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi. Erkan, “Bugün Pakistan büyük bir felaket altında Filistin ise büyük bur baskı ve zulüm altında yaşam mücadelesi veriler. Bunun için bizler burada elimizden geldiği kadar bu kardeşlerimize destek olmamız lazım. Bayramlar bu anlamda büyük önem taşır. Bayramların vesilesi ile gittiğimiz her yerde Müslümanların yaşadığı sıkıntıyı dile getirerek yardımlarımızı yapmamız lazım” dedi.
Daha sonra kürsüye gelen İl Başkanı Av. Veli Tolu’nun konuşmasında, “Ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayını daha geride bıraktık. Bugün bayram ve hepimiz evimizde ailemizle huzur içinde bir bayram idrak etmekteyiz. Bunun için Allah’a şükrediyoruz. Ancak dünyanın pek çok yerinde doğal afetlerle boğuşan ve beşerin zulmüyle inleyen Müslüman kardeşlerimiz var. Bu bayram gününde ramazan ayını afetlerle boğuşarak geçiren tüm Müslümanlara Allah’tan sabır ve en kısa zamanda felaha ermelerini temenni ediyorum” dedi.
Konuşmasının sonunda Referandum sonuçlarının da ülke için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Tolu, “Anayasa toplumsal bir sözleşmedir. Bu sözleşmenin yapıcısı ise yine millettir. Öyleyse milletin iradesinin üstüne başka bir irade aramak yerine milletin iradesine teslim olmak ve saygı göstermek gerekir” diyerek konuşmasını bitirdi.

ALİ SAİT ÖGE

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri