Saadet Partisi Selçuklu ve Karatay'da Olağan Genel Kurul heyecanı

Saadet Partisi Selçuklu ve Karatay Olağan Genel Kurulunda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, “Maalesef Türkiye bugün çok derin bir kutuplaşmayı yaşıyor. Kutuplaştırma siyasetiyle ülkenin problemlerini aşamayız” dedi

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı 6. Olağan Genel Kurulu ve Saadet Partisi Karatay 7. Olağan Kongresi Bayır Diamond Otel’de yapıldı. Selçuklu’da tek liste ile gidilen seçimde Lütfi Çelik başkan seçilirken, yine tek liste ile gidilen seçimde Karatay’da da Fatih Karaman başkan seçildi. Genel Kurula Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş’in yanı sıra; Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam, il başkan yardımcıları, merkez ilçe ve diğer ilçe başkanları, Karatay Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Şen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, İYİ Parti Selçuklu İlçe Başkanı Muammer Çağlayan, Deva Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Av. Selman Uçar, Gelecek Partisi Konya Selçuklu İlçe Başkan Yardımcıları ve partililer katıldı.

SELÇUKLU’DA GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Selçuklu İlçe Başkanlığı 6. Olağan Genel Kurulu açılış konuşmasını Lütfi Çelik yaptı. Çelik, Selçuklu’nun birçok ilden büyük bir ilçe olduğunu dile getirdi. Konuşma yaptığı sırada yeni görev arkadaşlarından fedakârca çalışma noktasında söz isteyen Çelik, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Gece gündüz, koşturarak çalışacağız. Bunun teminatını ben de sizlere veriyorum. Milli Görüş belediyeciliği, bu ülkeye gerçek hizmetin ne olduğunu göstermiştir. Milli Görüş belediyeciliğinin yeniden hayat bulması gerekir. Bu yüzden yılmadan çalışıp, güzel çalışmalara imza atacağız” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik

3’ÜNCÜ İŞARET FİŞEĞİNİ ATMANIN ZAMANI GELDİ

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ise şunları söyledi: “Konya, Milli Görüş davası açısından önemli bir şehirdir. Milli Görüş iktidarlarının ilk başlangıç işaret fişekleri her zaman Konya’dan atılır. 1969 ilk işaret fişeği Erbakan hocamızın Bağımsızlar Hareketi ile atılmış, ikinci işaret fişeği ise 1989 yılında yine Konya’mızda kazandığımız belediyeler ile olmuştur. Yapılacak iş bellidir. Yeniden keşif veya icat yapmaya gerek yok. İktidar, sorunların çözümü için bizi taklit etseydi bile sorunlar çözülürdü. Adil bir şekilde herkese hizmet götürmek çoğu kimsenin harcı değildir. İktidar gücü arkalarında olmasına rağmen neden çoğu belediye gırtlağına kadar borçlu? Sebebi belli, durulan zemin sağlam değil. İktidarın söylediği ile yaptığı birbirini tutmuyor. Ülkemizin, ilimizin, ilçemizin çok büyük sıkıntıları var. Ülkenin Milli Görüş zihniyetine ihtiyacı var. Çok çalışmamız gerekiyor. Bu kongremiz akabinde hemen kollarımızı sıvayacağız ve ilk seçimde iktidara gelmek için gayret göstereceğiz. Şu aşamada Konya’da 3’üncü işaret fişeğinin atılmasının zamanı gelmiştir hatta geçmiştir bile. Şuanki iktidardan hem yerelde hem de genelde bir icraat beklemek, yanlış gidişatı düzeltmesini beklemek saflık olur. Bunların acilen gitmesi ve bizim iktidara gelmemiz gerekir.”Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam

SAADET PARTİSİ SELÇUKLU İLÇE BAŞKANLIĞI YENİ YÖNETİMİ

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: “Başkan Lütfi Çelik, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Efkan Yıldırım, Yusuf İsen, Enes Çakır, Metin Çakı, Mustafa Aydoğdu, Mehmet Genç, Mehmet Şahbaz, Yakup Altuntaş, Talih İbiş, Hasan Basri Depreli, Fatih İnceçayır, Ali Bahçeli, Nuri Evcim, İbrahim Çelikdemir, Mehmet Altuntaş, Turan Aydın, Bilal Kepenekçi, Ahmet Seven.”

ÜLKE MENFAATİ İÇİN BİRLİKTELİKLER OLABİLİR

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Milli Görüş bayrağının ilk olarak Konya’da Erbakan Hoca tarafından açıldığını ifade etti. Konya’nın kendileri için ayrı bir öneminin olduğuna vurgu yapan Güneş, “Biz, iki sebepten dolayı siyaset yapıyoruz. Siyaset, yakın hedefler ve yüksek idealler uğruna yapılır. Bu kadar zorluğa rağmen Saadet Partisinde siyaset yapmak yüksek ideal uğrunadır. Saadet Partisinde istişare çok önemlidir. Bizim aleyhimize de olsa doğruyu söylemek gibi bir idealimiz var. Adil düzen anlayışımız var. Siyaset, bir emanettir. Kamu kaynaklarına, devlet imkânlarına ihanet etmemektir. Siyaset, yapamayacağın şeyi vaadetmemektir. Bugün Türkiye, iki büyük kutba ayrılmıştır. Saadet Partisi, köprü göreviyle bu iki kutup arasında köprü görevi görmüş ve kutuplaşmanın derinleşmesini engellemiştir. Hiçbir siyasi parti, bizim düşmanımız değil. Durağan bir siyaset anlayışımız yoktur. Şartlara boyun eğmiyoruz, şartları değiştirmenin mücadelesini veriyoruz. Bizi CHP ile yakınlaşmamızdan dolayı eleştirenler var. Yasal olan tüm siyasi partilerle otururuz, görüşürüz, konuşuruz. Ülkenin menfaati için birlikteliklerimiz de olabilir. Bunun üzerinden siyaset yapılır mı? CHP ile yakınlaşmamızdan dolayı bizleri eleştirenlere soruyoruz, siz Doğu Perinçek ile nasıl birliktelik kurdunuz? Doğu Perinçek’in hangi fikrinden yararlanıyorsunuz? Siz, önce bunu anlatın. MHP, AK Parti’ye demediğini bırakmadı, bugün birlikte yol yürünüyor. Şu halinize bir bakın Allah aşkına. Ülkeyi böldünüz. Kutuplaştırma siyasetiyle ülkenin problemlerini aşamayız. Türkiye’de umut yıkılıyor” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş

D-8’LER FOTOĞRAFINI TEKRAR VERECEĞİZ

Erbakan’ın bu ülkeye büyük katkılar sağladığını ifade eden Cafer Güneş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün Erbakan ‘memura, çiftçiye, emekliye hiçbir şey yapmadı’ diyecek olan var mı? Erbakan Hoca, 200 tane fabrikanın temelini attı. 70 fabrikanın faaliyete geçtiği dönemleri yaşadık. Erbakan Hoca döneminde vakıf mallarına sahip çıkıldı. Amerika’nın üslerine el konuldu. Biz, iktidar olacağız. İslam ülkelerini yeniden bir araya getireceğiz. Şuan İslam ülkelerinin başındaki tüm liderler, ABD tarafından atanmış bir memurdur. Her şeyin farkındayız. D-8’ler fotoğrafını tekrar vereceğiz, ekonomide havuz sistemini tekrar getireceğiz. Dünyada adil düzen kurulacak. Bugün Türkiye, büyük bir girdabın içine girmiş durumda.”

GİRİLMEDİK SOKAK VE CADDE BIRAKMAYACAĞIZ

Bugünkü sistemin ülke sorunlarına çare olmadığını, sorunun kaynağı haline geldiğini aktaran Fatih Karaman, “Sultanlarda dahi olmayan bir yetki ile bu ülkenin yönetilmesine müsaade edemeyiz” dedi. Dar gelirli vatandaş ve çalışan kesimden alınan haksız vergilerle zengin ile fakirin arasındaki farkın sürekli açıldığına dikkat çeken Karaman, “Biz, kardeşçe yaşanılan bir Karatay oluşturacağız. Emanete ihanet etmeyeceğiz. Şeffaf olacağız. Kutuplaşmaya fırsat vermeyeceğiz. Adaleti mutlaka tesis edeceğiz. Milli aile stratejisi geliştireceğiz. Rant odaklı değil, insan odaklı çözümler üreteceğiz. Hasta şehirler ve kibir kulelerin yapılmasına izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın barınma sorununa rant odaklı değil, insan odaklı ve ihtiyaca göre çözümler üreteceğiz. Her şey bir adımla başlar. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bugünden itibaren girilmedik sokak, cadde bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman

SAADET PARTİSİ KARATAY İLÇE BAŞKANLIĞI YENİ YÖNETİMİ

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: “Başkan Fatih Karaman, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Abdullah Hakan Güre, Abdullah Öncül, Ahmet Aka, Ahmet Suphi Akçay, Celal Demir, Cumali Çelikel, Ebu Talha Doruk, Fatih Mehmet Çelik, Fatih Sayar, Hüseyin Atılkan, Kerim Killik, Mahmut Gülyavşan, Mevlüt Ceylan, Seyit Muhammet Halit Arık.”

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri