Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman ‘AK Parti faturayı garibana kesti’

Saadet Partisi Meram Kongresinde konuşan Saadet Partisi Samsun Milletvekili ve YİK Üyesi Mehmet Karaman, “Ekonomi yönetilemiyor. Vergi tabana yayıldı. Ezilen, hor görülen ve fakirleştirilen insanlara fatura daha çok kesildi” dedi

Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresi, Saadet Partisi Konya İl Binasında yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Mutlu Öcal yeniden başkan seçildi. Kongreyle Saadet Partisi Samsun Milletvekili ve Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Karaman’ın yanı sıra; Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, Karatay Belediyesi eski başkanı Mehmet Şen, Meram Belediyesi eski başkanı Mustafa Özkan, Gelecek Partisi Meram İlçe Başkanı Mehmet Mert ve çok sayıda Saadet Partili katıldı.

GAZZE’NİN HAKLI MÜCADELESİNE DESTEK VERİLMELİ

Saadet Partisi Samsun Milletvekili ve Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Karaman; “Erbakan Hocamız ‘Siyonizmin tek hedefi var, tek dünya oluşturmak’ derdi. Biz, burada yokuz. Türkiye’nin de ortağı oldu Büyük Ortadaoğu Projesi bunun için var. Filistin, Suriye’de olaylar yaşanıyorsa, bunun tek amacı büyük İsrail’i kurmaktır” dedi. 1981 yılında Suriye’den üst düzey bir ekibin, Erbakan Hocanın yanına geldiğini hatırlatan Karaman, “Gelen ekip, ‘Biz, Esad’dan bıktık. Silah verirseniz, ayaklanma yapacağız’ dediler. Hocamız, buna müsaade etmedi. Ancak Gazze bugün silahlı mücadele vermek zorunda. Biz de onlara destek vermeliyiz. Gazzeli kardeşlerimiz, İsrail’e güzel bir cevap verdi. Allah, onlara yardım etsin. Milli Görüşçülerin tek hedefi Mescid-i Aksa’nın kurtulmasıdır. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Türkiye, Filistin’i destekleyen ülkeler arasında yok. Sürekli itidal çağrısı yapılıyor. Adam her gün Mescid-i Aksa’ya postalıyla giriyor, ibadete engel oluyor biz itidal çağrısı yapıyoruz. Yazık. İslam Birliği kurulana kadar mücadelemize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

21 YILDA ÜLKEYİ HER ANLAMDA BOZDULAR

Karaman, daha sonra şunları ifade etti: “Biraz da ülke meselelerine değinmek istiyorum. Türkiye’de insanlar kendi dertlerini dile getirmekten bile çekinir hale geldi. Vergi tabana yayıldı. Ezilen, hor görülen ve fakirleştirilen insanlara fatura daha çok kesildi. Aileyi kim bozdu 21 yılda? ‘Aileyi korumak, ülkeyi korumak’ demişti Cumhurbaşkanı. Aile ne hale geldi? 21 yıldır ülkenin memuru ve emekliyi enflasyona ezdiriliyor. Önceki gün kongre yaptılar ‘sorunları çözeceğiz’ dediler. Bu ülkenin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var. Sahada daha çok görünmeliyiz.”

MERAM’DA 8-10 KATLI BİNALAR YÜKSELİYOR!

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ise şöyle konuştu: “Filistinli kardeşlerimizin dün olduğu gibi bugün de yarın da yanlarındayız. Filistin davası, sadece Filistin’de yaşayanların değil, bütün Müslümanların davasıdır. Milli Görüş, 55 yıldır davasını sürdürüyor. Yer yüzünde bozgunculuk çıkaranlara buradan sesleniyoruz; ‘Biz, buradayız.’ Eğitim adı altında gençliğimiz heba ediliyor. Gençliğimiz, umutsuzluğa sürükleniyor. Geleceğimize sahip çıkacağız. Küresel güçler eliyle tarımımız, toplumumuz bozuldu. Bozulan ne varsa düzeltmeye, sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu kongreyi de bu sebeple yapıyoruz. Birtakım dizilerle bu toplumun ahlakı bozuluyor. Yeniden yaşanabilir toplum inşa edeceğiz. Dinimize inancımıza sahip çıkacağız. Meram’a sahip çıkacağız. Meram’da sistematik problemler var. Bağları, bahçeleri olan güzel bir ilçe Meram. Mevcut iktidar, 20 yıldır ülke özelinde uyguladığı politikaları, Meram’da da uyguluyor. Meram’da bir alanı sit alanı ilan ettiler. Şimdi durdurmuş gibiler ama yerel seçimden sonra devam ettirecek gibiler. Akıllarınca o bölgede bir yeri müze olarak bırakacaklar, geri kalan yeri betona boğacaklar. Meram dediğimiz ilçede 8-10 katlı binalar yükseliyor. Meram, talan edilecek. Meram’da bu olmaz. Önümüzde yerel seçim var. Kazanacağız ve belediyecilik nasıl olur, tekrar göstereceğiz.”

DAHA YAŞANABİLİR BİR MERAM İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal da Meram’ın birçok sorunu olduğunu, bu sorunların çözümü için mücadeleye devam edeceklerini belirtti. Meram’da üretimi artırmanın öncelikli gayeleri olduğunu söyleyen Başkan Öcal, “Gıdaya hükmetmek gerekir. Yaşanabilir bir Meram’ı inşa edeceğiz. İlçede üretim seferberliği başlatacağız.”

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri