Saadet Partisi Konya Teşkilat mensupları bayramlaştı

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı teşkilat üyeleri Kurban Bayrımı münasebetiyle bayramlaşma programı düzenledi

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığında gerçekleştirilen programa Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Saadet Partisi Konya İl Müfettişi Ali Mücevher, Karatay Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Şen, Cansuyu Konya Temsilcisi İsmail Tozan. Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, Saadet Partisi İlçe Başkanları ve çok sayıda Parti mensubu katılım gösterdi. Programda söz alan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, "Öncelikle herkesin Kurban Bayramını tebrik ediyorum hepimizin bayramı mübarek olsun. Rabbim nice bayramlara beraber erişmeyi nasip etisin. Normalde bayramlarımız sevinçli mutlu olduğumuz günler olması gerekir. Ama maalesef toplum olarak, İslam Dünyası olarak çok da huzurlu ve mutlu olduğumuz söylenemez. Elhamdülillah Milli Görüş camiası olarak, bizler mutluyuz, huzurluyuz. Biz istiyoruz ki Saadet Partililer gibi Milli Görüş camiası gibi ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız da İslam coğrafyasında yaşayan insanlar da aynı şekilde mutlu ve huzurlu olsun. Mutlu ve sevinçli bir bayram geçirsin. İnşallah tüm vatandaşlarımızın, tüm İslam Dünyasının mutlu ve huzurlu bir şekilde bayramı olsun. Böyle bayramlara erişmeyi rabbim hepimize nasip etsin” dedi.

İKTİDAR MAZLUM COĞRAFYALARI SADECE SEÇİMLERDE HATIRLIYOR

Konuşmasında dünyada yaşanan zulümlere değinen Saydam “Yakın dönemde bir seçim atlattık. Biz 54 yıldır siyaset yapan bir parti olarak ülkemize ve İslam coğrafyasına dair yıllardır bir takım problemleri sıkıntıları dile getirdik. Gerek yerelde gerek genelde iktidarda olduğumuz dönemlerde bu dile getirdiğimiz sorunları çözmenin gayretinde ve çabasında olduk. O dönemlerde ortaya koyduğumuz eserler hala dimdik ayakta. Her seçimde gündeme gelen özellikle İslam coğrafyasının hali ortada. İktidar seçim döneminde seçim kazanmak için İslam coğrafyasında yaşanan sorunları sloganikve Milli Görüşü taklit ederek sadece seçim için kullanıyor. Seçim sonrasında ise hiç umurlarında bile olmuyor. Bu konular hiç gündemlerine girmiyor. 20 yıllık iktidar döneminde Kudüs için hiç birşey yapmadılar. İslâm Dünyasının durumu nedense hiç değişmiyor. Hatta geri gidiyor, ileri gitmiyor. Başka ülkelerin esaretinde her türlü zulme maruz kalan Müslümanlar, küresel güçlerin güçlerini gösterdikleri - tepiştikleri coğrafyalardaki Müslümanlar, öksüz - yetim bırakılan çocuklar, dul kalan - tecavüze uğrayan kadınlar, göçe zorlanan insanlar, mülteci kamplarında yaşamak zorunda bırakılanlar, ülkesi sömürülüp aç bırakılanlar bu şekilde uzayıp gidiyor. Bu sahipsiz kalmış İslam coğrafyalarının hali için hiç bir şey ortaya koymadılar. İktidar her şeyin taklidi ile uğraşıyorlar. Bu bizleri ziyadesiyle üzüyor. Bu şekildeki bayramlar bizi sevindirmekten ziyade üzmeye devam ediyor. Biz tüm İslam Aleminde tüm İslam coğrafyalarında bayramların bayram gibi yaşandığı bir zamanı özlüyor ve bunun için gayret ediyoruz. İktidar Milli Görüşün söylemlerini içi boş bir şekilde taklit etmeye çalışıyorlar. Ama sıkıntılar çözülmediği gibi artarak devam ediiyor. İnşallah Milli Görüş iktidarında artık bayramların bayram gibi yaşandığı, zulüm gören mazlum coğrafyalara yardım götürmek yerine bayramlaşmaya gittiğimiz günleri görmeyi ümit ediyorum. Bu gaye ve uğurda yılmadan usanmadan çalışan, gayret eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Tüm milletimizin, hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyor aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun diye konuştu”


SORUNUN AHAHTARI MİLLİ GÖRÜŞTE

ülkede yaşanan sorunların çözümünün Milli Görüşte olduğunu vurgu yapan Karatay Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Şen ise şunları söyledi “Sözlerimin öncesinde tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Son yıllarda hepimiz İslam coğrafyalarında yaşanan zulümlere canlı canlı şahit oluyoruz. Ülkemizin ekonomik olarak durumu ortada. Bu sorunların çözümü daha önce kısa bir iktidar döneminde yaptığımız gibi Milli Görüşte yani Saadet Partimizde. Kurban bayramını idrak ediyoruz. Halkımız kurbanlık fiyatlarının 8 ila 10 bin TL araszında olduğun biliyor ve kesim yapmakta zorlanıdğının farkında. Çarşı pazara çıkıp bilbortlara bakıncı yurtdışında falan ülkede kurban bedelleri 2ila 3 binlara olduğunu görüyoruz ama okuyamıyoruz. Vatardaşımız nasıl dulrda çok dar gelirli ülkelerde kurban fiyatlarının bizden daha ucuz olur sorusun soramıyor sorgulayamıyor. Ancak vatandaşlarımız bunu birgün sorgulayacak ve çarenin anahtarın Saadet Partisinde Milli Görüş'tea olduğunu anlaycak. Ülkemizin yaşamış olduğu bu ekonomik dar boğazdan çıkmanın yolunun Saadet Partisi’nden geçtiğini görecek Bu yaşanan sorunların reçetesi Milli Görüş’te yakında halkamızda doğru reçeteye gelecek inşallah”


Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara da "Tüm milletimizin, hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyor aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından bayramlaşma ile program sona erdi

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri