Saadet Partisi Kadın Kolları'ndan KGC'ye ziyaret

Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner, Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Aydın, Cennet Ayıntablıyım, Hanife Büşra Hallaç ve Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Özdoğan, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Konya Gazeteciler Cemiyeti (

Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner, Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Aydın, Cennet Ayıntablıyım, Hanife Büşra Hallaç ve Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Özdoğan, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ye nezaket ziyaretinde bulundu. Heyet, Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir, Yönetim Kurulu Üyelesi Hüseyin Toptaş, Duran Çölcü ve İsa Gökhan Duysak ile uzun süre sohbet etti.

Türkiye'de gazetecilerin çok zor şartlar altında görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Fazilet Bütüner, "Yaşadığınız sıkıntıların neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Hükümetimiz ülkemizde görevlerini en iyi şekilde yerine getiren gazeteciler için daha farklı bir çalışma içerisinde olmalı. Sadece mesleğini yapan gazeteciler ile gazetecilik mesleğini kullanarak yanlış işler içerisinde olanları çok iyi analız etmeli ve ona göre karar vermeli. Bu vesile ile sizin aracılığınız ile tüm basın mensubu arkadaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmasında Saadet Partisi çalışmaları hakkında da bilgi veren Bütüner, "Biz parti teşkilatları olarak çalışmalarımıza hiçbir zaman ara vermeden devam ediyoruz. Her ne kadar bazı kesimler tarafından küçük bir oy potansiyeline sahip parti olarak görünsek te bizler ne doğru bildiğimiz davamızdan ne çalışmalarımızdan hiçbir zaman taviz ve ara vermedik" diye konuştu. Sefa Özdemir ise ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi İl ve İlçe Kadın Kolları yöneticilerine teşekkür ederken Konya basının sorunları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri