Saadet Partisi hizmet için çalışıyor

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Zülfikar Gazi, Çumra ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette Saadet Partisi Çumra İlçe Teşkilat Başkanı Ali Sarıçiçek, Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Tuğlu, İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Kasım Baş, encümen adayları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer hazır bulundu.

Burada Çumra ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Zülfikar Gazi, Saadet Partisi Çumra Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Tuğlu’yu da tebrik etti. Çumra’nın  tarımsal alanda Konya’nın kalbi olduğuna vurgu yaparak hükümetin uyguladığı tarımsal politikaları eleştiren Zülfikar Gazi, altı yıllık süreçte çiftçinin fakirleştiğini, bankalara borcu olmayan çiftçinin hemen hemen kalmadığını, uygulanan ekonomik programın çiftçinin ihtiyaçlarına destek sağlamadığını söyledi. Gazi, Çumra’daki çiftçilerin çok zor günler geçirdiklerini bildiklerini ifade etti. IMF’ye bağlı–bağımlı uygulanan ekonomik programların halkın mağduriyetine çare olmadığını, aksine halkın alım gücünü, refah seviyesini her geçen gün düşürdüğünü işçi, memur, çiftçi, emekli ve buna bağlı olarak da esnafı mağdur ettiğine dikkat çeken Gazi, şöyle devam etti: “Milli Görüş kadrolarının hizmette olduğu dönemde emeklinin, çiftçinin, işçinin, memurun kısacası halkın her kesiminin yüzü güldü. 11 aylık iktidarımız döneminde ekonomik canlılık milli kaynaklar kullanılarak Milli Görüş ile sağlanmıştır.”
Çumra Belediye Başkan Adayı Mustafa Tuğlu’nun Allah’ın izniyle Milli Görüş belediyeciliğini halkla buluşturacağına işaret eden Gazi, yerel seçimlerde halkın desteğini de alarak Çumra’da, Konya’da, Karaman’da ve tüm Türkiye’de hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.
Program kapsamında daha sonra partili heyetle birlikte İçeriçumra beldesine geçen Zülfikar Gazi, burada da belde teşkilatını ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.Burada konuşan Saadet Partisi İçeriçumra Belediye Başkan Adayı Şaban Taşdelen, beş yıllık icraatlarını değerlendirdi. Sözlerine hiç kimseye verilemeyecek hesaplarının olmadığını söyleyerek başlayan Taşdelen, belediye başkanlığı döneminde belde belediye başkanı olarak şeffaf bir belediyecilik anlayışı sergilediklerini, belediye makamını halka açtıklarını, belediyeye gelen hiçbir vatandaşı geri çevirmediklerini ifade etti. Taşdelen, mevcutla yetinmeyip belediyeye kaynak sağlanma noktasında ellerinden geleni de yaptıklarını ifade etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri