Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan: Gerçekler artık gizlenemiyor!

Konya'da bölge başkanları toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, "Gerçekler artık gizlenemiyor. Vatandaş, iktidira sandıkta dersini verecek. AK Parti, bu gerçeklikten kaçamayacak" dedi

Saadet Partisi 3. Bölge Toplantısı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan'ın katılımıyla Konya'da yapıldı. Saadet Partisi Konya İl Teşkilat binasında düzenlenen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan'ın yanı sıra; Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ve 8 ilin il ve gençlik kolları başkanları da katıldı.
KENDİ MENFAATLERİ İÇİN ÇİĞNEMEDİKLERİ İLKE KALMADI
Ülke insanının her gün yeni bir dert ile karşı karşıya kaldığını dile getiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, ülkeyi yöneten iktidarın adım adım Türkiye'yi uçuruma sürüklediğini söyledi. Türkiye'de bir ekonomik refahın ve insan haklarının olmadığını ifade eden Arıkan, "İktidarın tek derdi, kendi menfaati. Kendi menfaatleri için çiğnemedikleri ilke kalmadı. Kendilerini Allah tarafından özel seçilmiş kul olarak görmeye başladılar. Kendileri gibi düşünenleri Hakk'ın yanında farklı düşünenleri de batıl olarak nitelendirmeye başladılar. Hakk'ın mücadelesini verdiklerini düşünüyorlar. 20 yıl boyunca vatandaşı algı ile yönettiler. Gerçekler artık gizlenemiyor"  şeklinde konuştu. 


AK PARTİ VE ORTAKLARI GERÇEKLİKTEN KAÇAMAYACAK
İktidarın son dönemde MHP lideri Devlet Bahçeli ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile seçimi kazanamayacağını anladığını belirten Arıkan, alternatif olarak iktidarın dolaylı yoldan İmralı ile ittifak kurmanın peşine düştüğünü kaydetti. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: "Şimdi de seçim sistemini kendilerine göre uyarlıyorlar. Yeni seçim kanunu çalışması, korkunun en net göstergesidir. Tarih bize bir gerçeği gösterdi. Her iktidar getirdiği seçim kanununa yenildi. AK Parti ve ortakları da bu gerçeklikten kaçamayacak. Halk, iktidara sandıkta dersini verecek." 

(Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan)


TÜRKİYE OLUMSUZLUKTA PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR ÜLKE
"Ekmek ve yağ kuyrukları, döviz krizi yıllar sonra yine ülke gündemine girdi" diyen Arıkan, şunları kaydetti: "Enflasyon patladı. 20 yıl boyunca bir arpa boyu yol almayı bırakın, ülke fersah fersah geriye gitti. Cumhuriyet tarihinde ilk kez AK Parti döneminde milli gelir 7 yıl boyunca azaldı. Akaryakıta peş peşe gelen zamlar, ulaşımı lüks hale getirdi. Bu krizin sebebi olarak Rusya-Ukrayna savaşını gösterdiler. Gerçek öyle değil. Bu gerçeğin asıl sebebi iktidardır. Türkiye, Avrupa ülkeleri arasında akaryakıta zammın en fazla geldiği ülkelerin başında. Millet, hayat pahalılığının altında eziliyor. İktidarın tarıma verdiği zarar, gıda güvenliği meselemizi de tehlike altına soktu. Üretici maliyeti 2015 yılından bu yana yüzde 350 oranında arttı. Ekim alanları azaldı, insanlar üretimden kaçar pozisyona geldi. Cumhurbaşkanımız 'Türkiye, Avrupa'da parmakla gösterilen ülkeler arasında' diyor. Doğru diyor ancak olumsuzlukta parmakla gösterilen ülkeler arasında Türkiye. Sonuç olarak AK Parti kınadığı ne varsa, hepsini bu millete yaşattı." 

EMRE ÖZGÜL
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri