Saadet Partisi Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Celal Demir: Doğanhisar’a yeni fabrikalar kuracağız’

Saadet Partisi Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Celal Demir, “İlçeye meyve, süt ürünleri, un ve yem modern tesisleri kuracağız. Fason ve yan sanayi üretim tesislerine de desteği artıracağız” dedi

Saadet Partisi Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Celal Demir ve beraberindekiler, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen'i ziyaret etti. Saadet Partisi Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Celal Demir, projelerinden bahsetti. İlçeye 3 katlı bir semt pazarı inşa edeceklerini dile getiren Demir, Gölcük mesire alanının da kamp yeri haline getirilip, turizme kazandırılacağını söyledi.

İLÇEYE TIR PARKI YAPACAĞIZ

Furunlu yolundan saray yakasına teleferik ve saray yakası seyir tepesi gibi projelerin ilçeye kazandırılacağının altını çizen Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Deprem riski bulunan veya eski ve terk edilmiş binaların bakım ve yenileme işlemlerini yapacağız. Ayrıca yapı kooperatifi kuracağız. Proje ve ruhsat işlemlerinde yüzde 50 indirim uygulaması ile kentsel dönüşüm sürecine destek vereceğiz. Ulaşımı kolaylaştırmak adına otopark ve tır parkı inşa edeceğiz. İş, siyaset, akademi ve araştırma dünyasının önde gelen isimlerini Doğanhisar'da yeni yatırım fırsatlarını değerlendirmek için bir araya getireceğiz.”

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ OLUŞTURACAĞIZ

“İlçeye meyve, süt ürünleri, un ve yem modern tesisleri kurulacak” diyen Saadet Partisi Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Celal Demir, şunları kaydetti: “Tarım makineleri ve ekipmanları ile ilgili organize sanayi bölgesi oluşturulacak. Fason ve yan sanayi üretim tesislerine destek artacak. Doğanhisar ile Argıthanı arasında fabrika alanlarının tahsisis yapılacak. Pancar kantarları geri kazandırılacak. Belediye ve diğer kurumlarla iş birliği içinde ziraat, gıda, inşaat mühendisleri ve veteriner gibi uzman kadrolar oluşturulacak.” Demir, kimsenin oyunu bölmek için bu yola çıkmadıklarını, birleştirmek için siyaset yaptıklarını ifade etti.

HALİD ŞEN'DEN TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Saadet Partisi Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Celal Demir ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri