Saadet Partisi Derbent İlçe Teşkilatını açtı

12 Haziran Seçimine hızla yaklaştığımız günlerde Saadet Partisi (SP)de hareketlilik giderek artıyor. SP Derbent İlçe Teşkilatı düzenlenen törenle hizmete açıldı

Açılışa SP İl Başkanı Mehmet Şen, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Özkan ve Konya Milletvekili Adayı Av. Mustafa Derbentli katıldı.

Teşkilat binası açılışında konuşan Mehmet Şen, partisinin baraj endişesi olduğu söylentileri ile dolaylı yollardan Saadet Partisi’nin önünün kesilmeye çalışıldığını dile getirdi.

Kendilerine baraj sorununuz var, aşabilecek misiniz diye sorular yöneltildiğini aktaran Şen, “Biz de bu soruyu soranlara tebessümle cevap veriyoruz, Saadet Partisi bundan 40 yıl önce yoktu. Erbakan Hocamız tek başına başladığı mücadelede bugün milyonlarla ifade ediliyoruz hamdolsun. Başbakan olduk, Büyükşehir Belediyelerini aldık. Milletimiz oy verdi, en büyük parti biz olduk. Şimdi vatandaşlarımızla beraberiz iç içeyiz, hep şu şikâyet ile karşılaşıyoruz: ‘Artık tahammülümüz kalmadı. Bu ifadeler Saadet iktidarının habercisidir. Milletimiz, 3 yıl lafına da 2023 yalanına da aldanmayacak. CHP seçmeninin tercihi de bu seçimlerde Saadet Partisi’nden yana olacaktır. Nerden mi biliyoruz? Genel Başkanımız Konya’ya geldiğinde 150 kişilik CHP’li vatandaşımızı temsilen CHP’nin Karatay İlçe Başkanlığını yapmış kardeşimize Saadet Partisi rozetini takmıştı” dedi.

Hemşerilerinin kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Mustafa Derbentli ise, “Milli Görüş kalkınmanın öncüsüdür. Her gittiğimiz yerde şu gerçeklerle karşılaşıyoruz, biz Erbakan Hoca dönemini mumla arıyoruz. Üreticisinden, esnafına, işçisinden memuruna her kesimden insanımız Milli Görüş’ün iş başında olduğu dönemi özlemle arıyor. 8,5 yıllık iktidarı ile her türlü desteği alan AKP hükümeti mazeretten başka şu millete hiçbir şey sunamamış” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri