Saadet Partisi Çumra Belediye Başkan Adayı Servet Şahin: Ges Projesi ile Çumra'ya 2 milyar gelir sağlayacağız

Saadet Partisi Çumra Belediye Başkan Adayı Servet Şahin, “Üç ayrı bölgeye güneş enerji santrali (GES) inşa edeceğiz. Burada günde 6 milyon, yılda 2 milyar liralık gelir elde edeceğiz. Bu gelir de Çumra Belediyesi’nin 2023 bütçenin 5 katı” dedi.

Mili yatırımlar yapacaklarını söyleyen Saadet Partisi Çumra Belediye Başkan Adayı Servet Şahin, “Üç ayrı bölgeye güneş enerji santrali (GES) inşa edeceğiz. Burada günde 6 milyon, yılda 2 milyar liralık gelir elde edeceğiz. Bu gelir de Çumra Belediyesi’nin 2023 bütçenin 5 katı” dedi.

Saadet Partisi Çumra Belediye Başkan Adayı Servet Şahin, beraberindeki heyet ile Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Sorumlu Yazı işleri Müdürü İbrahim Büyükeken’le bir araya gelen Şahin, seçildiği takdirde yapacakları projelerinden bahsederek, Çumra’nın çok sayıda sorunları olduğunu ve çiftçilere destek vereceklerini kaydetti.

Şahin, “200 megavat gücünde üç ayrı bölgeye güneş enerji santrali inşa edeceğiz. Burada günde 6 milyon, yılda 2 milyar liralık gelir elde etmiş olacağız. Bu gelir de Çumra Belediyesi’nin 2023 bütçenin 5 katı. Böylece ilçemizi ve vatandaşlarımızı zenginleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

SU SORUNU ÇÖZECEK PROJELERİMİZ HAZIR

Saadet Partisi Çumra Belediye Başkan Adayı Servet Şahin, Çumra’nın en büyük sorununun su problemi olduğunu belirtti. Şahin, “Çumra belediye başkan adayı olmamın birçok nedeni bulunuyor. Çumra’nın sorunlarını çözmek için bu yola çıktık. Su sorununu çözmek için projelerimiz hazır Çumra’nın su sorunu bulunuyor. Bu problem vatandaşlarımızı tedirgin ediyor. Projelerin yapmamız için çalışacağız. İlçemizin su sorununu çözmemiz gerekiyor. Apa Barajı ve Hotamış Gölü’nü su ile doldurmak zorundayız. Çumra’nın çölleşmemesi için suyu getirmemiz lazım. Çumra’nın diğer büyük sorunu ise ulaşımın olduğunu söyleyebilirim. Büyük bir otopark eksikliği bulunuyor. Birçok mahallemizde doğalgaz eksiğimiz var. Yapılacak yollar, tanzim edecek arazilerimiz var. Bunlar üzerinden projeler ürettik” diye konuştu.

BELDELERİMİZİ YENİDEN CANLANDIRACAĞIZ

Belediye görevlerinin küçüldüğünü söyleyen Servet Şahin, Çumra’nın ulaşım sorununu çözeceklerini belirtti. Şahin, “Maalesef köyler ve beldelerden şehirlere göç, büyük sorunları beraberinde getirdi. Tarım sorunu, görülen bir problem. Köylerde olan imkanların yetersizliği şehirlere göç hareketini artırdı. Yapılan yanlış politikalarla üreticilerimizin önünü kesiliyor. Dışarıdan et getiriyoruz, kendi hayvancılığımıza zarar veriyoruz. Kendi üreticilerimizi yabancı çiftçilere rakip olmasına göz yumuyoruz. Yapılan yanlışlardan dönülmeli. Eski beldelerimizi yeniden canlandıracağız. Belediyenin bu tür sorunlara müdahale etmesi ve gerekenleri yapması gerekiyor. İnşallah bize nasip olacak” ifadelerini kullandı.

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Servet Şahin’e başarılar diledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri