Saadet Partisi camiasının acı günü

Çorum’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Muhammed Usame Okutan ve annesi Zeynep Okutan memleketeleri Cihanbeyli’de son yolculuklarına uğurlandı

Merhaba Gazetesi yazarlarından İsmail Okutan, Çorum’un Alaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında eşini ve oğlunu kaybetti. Çorum’a kız isteme merasimi için giden Okutan ailesinin geçirdiği trafik kazasında Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Muhammed Usame Okutan (25) ve annesi Zeynep Okutan (55) hayatlarını kaybetti. Kazada yazarımız İsmail Okutan ve diğer oğlu Hüzeyfe Okutan yaralı olarak kurtuldu. Merhum Muhammed Usame Okutan ve merhume Zeynep Okutan, Cihanbeyli ilçesine bağlı Küçükbeşkavak Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı.

MİLLİ GÖRÜŞ CAMİASI AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

Cenaze namazına Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mesut Doğan ve Fatih Aydın, Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı, eski Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi GİK Üyesi ve İl Başkanı Hüseyin Saydam, Saadet Partisi GİK Üyesi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Yusuf Sunar, Cansuyu Konya Şube Başkanı İsmail Tozan, Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkez Üniversite Komisyon Başkanı Nurullah Güngör’ün yanı sıra Milli Görüş camiasında çok sayıda dava insanı ve Okutan ailesinin yakınları katıldı.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NDAN TAZİYE MESAJI

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu da sosyal medya hesabından Okutan ailesi için taziye mesajı yayınladı. Karamollaoğlu, taziye mesajında şunları kaydetti: “Saadet Partimiz TBMM Eğitim Politikaları Danışmanımız Enes Okutan ve Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanımız Ensar Okutan'ın kıymetli valideleri Zeynep Okutan ve kardeşleri Üsame Okutan’ın trafik kazasında vefat ettiklerini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Genç kardeşimize ve annesine Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve Okutan ailesine sabırlar niyaz ediyorum.” İsmail Okutan ve ailesi uzun yıllar Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği’nin çeşitli birimlerinde görev aldılar. Okutan ailesinin yaşadığı bu dramatik kaza Milli Görüş camiasını da derinden üzdü. Merhaba Gazetesi olarak merhume Zeynep Okutan’a ve oğlu merhum Muhammed Üsame Okutan’a Allah’tan rahmet, yazarımız İsmail Okutan’a ve oğlu Hüzeyfe’ye de acil şifalar ve başsağlığı diliyoruz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri