Saadet partilileri fırçalayan vali merkeze alındı

Kendisini İl Başkan Yardımcısı karşıladı diye Saadet Partililer fırça atan Bartın Valisi merkeze alındı.

Ve günlerdir konuşulan Valiler Kararnamesi onaylandı. Cumhurbaşkanı Gül, Portekiz dönüşü Valiler Kararnamesini onayladı.

Kararname ile 6 vali merkeze çekilirken, 12 valinin de yeri değişti.

SİNOP VALİSİ MARDİN'E ATANDI

BDP heyetine yapılan saldırılar sırasında kentte bulunmadığı için tepki toplayan Sinop Valisi Ahmet Cengiz’in İçişleri Bakanı Muammer Güler’in memleketi Mardin’e atanması sürpriz oldu. Saldırı sonrası Sinop’a 2 başmüfetiş görevlendirilmişti.

SAADET PARTİLİLER FIRÇALAYAN VALİ MERKEZE ALINDI

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı’na, “Ben cumhurbaşkanının temsilcisiyim bu memlekette, beni yardımcı karşılayamaz. Protokolü öğrenin” çıkışıyla gündeme gelen Bartın Valisi Bülent Savur ise merkeze alındı. Başbakan Erdoğan, Vali'nin bu tavrını doğru bulmadığını ve "gereğinin yapılacağını" söylemişti.

ERZİNCAN VALİSİ EMNİYET MÜDÜRÜNÜ AZARLAMIŞTI

Merkeze alınan Erzincan Valisi Selman Yenigün ise Erzincan’ın işgalden kurtuluşunun 95’inci yıldönümü törenlerinde Garnizon Şehitliği’ne çelenk konulması sırasında polis memurlarını tören alanına geç gelmesi üzerine Emniyet Müdürü Mustafa Elaman’a, “Nerede bizim adamlar. Emniyet Müdürümüz nerede personeliniz?” diyerek azarlamıştı.

MERKEZE ALINAN VALİLER

Erzincan Valisi Selman Yenigün, Mardin Turhan Ayvaz, Muğla Valisi Fatih Şahin, Manisa Valis Halil İbrahim Daşöz ve Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir de merkeze alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri