Saadet Partili adaylardan Kavak’a ziyaret

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Veli Tolu ile beraberindeki İl Meclis adayları Kavak Belediyesine ziyarette bulundu.
 Beldenin girişinde yoğun bir araç konvoyuyla bekleyen Kavak halkı, Saadet Partili yöneticilerinde gelmesiyle beraber beldeye giriş yaptı. Yaklaşık 100 araçlık konvoy oluşturan Kavak halkı Saadet Partili yöneticilere büyük ilgi gösterdi.
Saadet Partisi Kavak Belediye Başkan adayı Osman Kıyak yaptığı konuşma ile halktan büyük ilgi gördü. Beldesinin ne tür imkânlardan mahrum olduğuna değinen Kıyak, “Bu imkânlar var ama bize yok” diyerek konuşmasına devam etti. Osman Kıyak, daha önce yine bu beldede sekiz sene muhtarlık yaptığını ve sekiz sene içerisinde kimseye bir saygısızlığının olmadığını, bunu en iyi de halkının bildiğini ifade etti. Konuşması vatandaşların yoğun alkışıyla kesinlen Kıyak, “Oyunuzu Saadet’e verin huzur bulun” diyerek konuşmasını noktaladı.
Daha sonra kürsüye çıkan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Avukat Veli Tolu ise ideal belediye başkanı modelini çizerek, “İşte bizim belediye başkanımız da tam olarak böyledir” diye konuştu. Veli Tolu şunları söyledi: “Sandığın başına gitmeden önce kararınızı değiştirebilirsiniz ama verdiğiniz karardan sonra o kararınızı değiştirme hakkınız yoktur. O yüzden oy verme işini önemseyin. ‘Konya büyük düşün’ diye afiş asmışlar, evet sizler de büyük hatta daha da büyük düşüneceksiniz ve oyunuzu Saadet Partisi’ne atacaksınız.”
Tolu, ayrıca günümüz yöneticilerinin, ‘Bize oy vermezseniz size hizmet getirmeyiz’ şeklinde konuşmalarına şahit olduğunu ve bunun kabul edilebilir bir yanının olmadığını, bunu söyleyenlerin hizmet anlayışlarının da dar olduğunu belirtti.
Son olarak da Tolu, bu yoğun katılım için halka teşekkür ederek, “Kavak halkı Kıyak bir başkana sahip, siz de başkanınıza kıyak geçin ve oyunuzu Osman Kıyak’a verin” değerlendirmesini yaptı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri