Saadet Konya saha çalışmalarına devam ediyor

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı saha çalışmalarına Ahırlı, Akisse, Yalıhüyük ve Akören ilçelerinde devam etti.

Gerçekleştirilen esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Altuntaş, İl Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Kaya, Osman Yardım, Ahırlı İlçe Başkanı Ali Düzgün ve il gençlik kolları üyeleri de katıldı.

Ahırlı, Akisse mahallesinde esnafları ve Pazar yerini ziyaret eden Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti; Bugün ilçe çalışmalarımız kapsamında Ahırlı İlçemizin Akisse mahallesindeyiz ekibimizle birlikte pazaryerini ziyaret ettik, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın şu an en çok sıkıntı çektiği konu ekonomik sıkıntılar burada ziyaret esnasında da görüyoruz birçok vatandaşımız zorunlu temel ihtiyaçları harici harcama yapmaktan kaçınıyor. Temel ihtiyaç maddesi harici ürün satan esnafımız satış yapamamaktan şikâyetçi. Herkesin ortak derdi ortak şikayet noktası akaryakıt fiyatlarındaki fahiş artışlar ve buna bağlı olarak ciddi manada artan maliyetlerden şikâyetçi satmış olduğu bir ürünün üzerine neredeyse 3-4 birim nakliye-ulaşım maliyetinin bindiğini söylüyor pazarcılarımız. Esnaflarımız ürünlerdeki pahalılığın kendilerinden olmadığını akaryakıt ve girdi maliyetlerinin fahiş noktalara ulaştığı için bunun hükümetin kendi icraatlarından kaynaklandığını ifade ediyor. Eğer ülkemizde akaryakıt fiyatları düşerse en azından bu yaz günlerinde gıda maddelerinde bir rahatlama fiyat düşüşü olacağını bizlere ifade ediyorlar ne esnafımız halinden memnun, ne de vatandaşımız halinden memnun bizler burada vatandaşlarımızı ziyaret ederek onların dertlerini dinledik, bir nebze olsun yaşadıkları sıkıntılara, problemlere tercüman olduk.

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Saydam ;Bizler Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı olarak tüm mensuplarımızla birlikte sahada çalışıyoruz, Saadet Partisi olarak, Millî Görüş olarak vatandaşa çözüm yollarımızı sunuyoruz, bu ekonomik buhrandan çıkış yollarını anlatıyoruz, vatandaşımızla karşılıklı hasbihal ediyoruz. Bundan sonra da saha çalışmalarımız artarak devam edecek vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz inşallah ve sandık zamanı geldiğinde vatandaşlarımızı her alanda rahatlatacak çözüm merkezli bir iktidar olmanın hazırlıklarını yapıyoruz dedi.

Pazar ziyareti esnasında sıkıntılarını dile getiren 2 çocuk annesi bir bayan çocuklarının ihtiyaçlarını gönlünce gideremediğini hayat pahalılığının kendilerini bezdirdiğini ve içinde bulundukları durumdan çıkış için Saadet Partisinden ve izlediği politikalardan çok umutlu olduğunu dile getirdi.

Ahırlı, Akisse ziyaretlerinden sonra Yalıhüyük ve Akören ilçelerini de ziyaret eden Saadet Partisi heyeti burada da ilçe meydanında bulunan kahvehaneleri ve esnafları ziyaret etti ve vatandaşlardan gerçekleştirilecek ilk seçimler için destek istendi.

Ziyaretler esnasında yolda konaklayan tarım işçilerini de unutmayan Saadet Partisi heyeti yol kenarlarında bulunan tarım işçileriyle de hasbihal etti ve çadırlarda yaşayan çocuklara çeşitli hediyeler vererek bir an olsun mutlu olmalarını sağlayarak çocukların mutluluğunu paylaştılar.

HABER MERKEZİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri