Saadet Konya İl Teşkilatı seçime hazır

Nevşehir Kozaklı Termal Tesislerinde üç günlük eğitim ve çelikleşme kampı düzenleyen SP Konya İl Başkanlığı, İl Divan Toplantısı’nı da gerçekleştirerek tüm teşkilatıyla seçime hazır olduğunu ifade ett
Seçimlere ara vermeden hazırlanan Saadet Partisi’nde Nevşehir Kozaklı Termal Tesislerinde yapılan Teşkilat İçi Eğitim Programı İl Divan Toplantısı ile son buldu. İl yönetim kurulu üyelerinin ve ilçe başkanları ile icra kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda alınan raporların ardından partisinin eğitim programı için Nevşehir’e gelen SP Genel Başkan yardımcısı Birol Aydın söz aldı.
“SEÇİMLERE EN GÜÇLÜ PARTİ OLARAK GİRECEĞİZ”
Teşkilat yapısı ve modeli hakkında partililere bilgi veren Birol Aydın, Yaptıkları çalışmalar ile seçimlere en güçlü ve hazır parti olarak gireceklerini kaydetti. Konya’nın Milli Görüş’ün kalesi olmasından dolayı ayrı bir önemi olduğuna dikkat çeken Aydın,  “Konya’dan başlayan bu hareket yeniden Konya’dan inkişafı ile Milli Görüşü iktidara taşıyacaktır” dedi. Teşkilatlanmada büyük ölçüde hazır olduklarını söyleyen Aydın, şunları kaydetti: “Eksikliklerimizi tamamladığımız takdirde matematiksel olarak zaten yüzde 10 oy almış oluyoruz. Yaygın, canlı ve aktif bir teşkilata sahibiz. Türkiye’nin her yerinde dinamik teşkilatlarımız var. Allahın izni ile eksikliklerimizi tamamladığımız zaman Saadet Partisi’nin en güçlü parti olduğunu aziz milletimiz görecek ve destekleyecektir. Çünkü milletimizin ilgi ve teveccühü her zaman olumlu ve pozitif olan bir hareketin partisiyiz. En büyük ve efsane hizmetleri bizim kadrolarımız yapmıştır. Bizim farkımız her geçen gün daha belirgin hale geliyor. Milletimiz bizim dönemimizi özlemle arıyor.”
“GAYRETLERİMİZİ BİRAZ DAHA ARTTIRMALIYIZ”
“Yeniden saadet ve refah dolu günler için gayretlerimizi biraz daha artırmalı, vites yükseltmeliyiz” ifadelerini kullanan Aydın, “Şimdi Konya’mızın 31 ilçe başkanlarını ve yönetimlerini eğitim toplantımızın akabinde siperlerine uğurlarken şunu hatırlatmak isterim, teşkilat modeli içerisindeki varlık sebebimiz baş müşahitlerimizi aktif hale getirmektir. Şimdi yapacağımız çalışmalarla yeniden büyük Türkiye’nin ve yeni bir dünyanın kurulması yakındır” diye konuştu. İl divanın ardından başarılı bulunan ilçeler verilen hediyelerle ödüllendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri