Saadet kongreye gidiyor

Saadet Partisi 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı 17 Temmuz Pazar günü Ankara Arena Spor Salonunda yapılacak

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri İsmail Aydilek, konuyla ilgili parti il binasında basın toplantısı düzenledi. Saadet Partisi’nin 4. Olağan Genel Kurulu’nun 17 Temmuz Pazar günü saat 10.00’da Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılacağını belirten İsmail Aydilek, kongreye Konya teşkilatının yaklaşık 50 otobüsle katılım sağlayacağını belirtti. Aydilek, kongre öncesinde Türkiye genelinde teşkilatların katıldığı bir anket çalışması yapıldığını, bu ankette Saadet Partisi Genel Başkan Adaylarının belirlendiğini bildirdi. Aydilek, Konya’dan bir adayın bulunup bulunmadığının sorulması üzerine, anket sonuçlarını kendilerinin görmediğini, kendilerinin de adayları ve yeni Genel Başkanın kim olacağını merak ettiklerini bildirdi. Mevcut Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın ise aday olmak istemediği, partinin başına daha genç birinin getirilmesini istediği söyleniyor.

Türkiye’nin ve İslam dünyasının Milli Görüş’e olan ihtiyacının bu dönemde daha da arttığını söyleyen Saadet Partisi İl Sekreteri İsmail Aydilek, “Ülkemizde yaşadığımız sosyo-ekonomik sıkıntılar, refah ve adalet paylaşımındaki dengesizlik ve İslam dünyasında yaşanan acılar, işgaller Milli Görüş ve onun tek temsilcisi olan Saadet Partisi’nin siyaset anlayışını son derece önemli kılmaktadır. Bu çerçevede yaşanan sıkıntıların çözümü için Milli Görüşçülerin hemen harekete geçmesi gerekmektedir. Çünkü çözüm, ancak Milli Görüştedir” dedi.

HOCANIN VEFATININ ARDINDAN İLK KONGRE

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının ardından gerçekleştirilen ilk kongre olduğunu dile getiren İsmail Aydilek, “Bu kongremiz, merhum Erbakan Hocamıza sadakatin ve onun ilkesine bağlılığın bir defa daha yüksek sesle haykırılacağı bir kongre olacaktır. Bu sese mağdur ve mazlum tüm dünya halkının ihtiyacı vardır” diye konuştu. Aydilek ayrıca yapılacak olan Olağan Kongre’ye tüm Konya halkını davet ederek, “Otobüslerimiz, 16 Temmuz 2011 Cumartesi gecesi saat 23.00’te Konya’dan hareket edecek. İl teşkilatı ve Meram teşkilatının otobüsleri Selçuklu Atatürk Lisesi önünden, Selçuklu teşkilatı MEDAŞ önünden, Karatay teşkilatı ise Karatay Teşkilat Binası önünden harekete geçecek” diye konuştu.

RASİM ATALAY

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri