Saadet Kadınhanı’ndan Milli Görüş konferansı

Saadet Partisi Kadınhanı İlçe Teşkilatı, Milli Görüş’ün 40. yıl etkinlikleri çerçevesinde Kadınhanı Ziraat Odası salonunda konferans düzenledi.
Programın açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Refik Cancan, “Sizler en zor zamanımızda kendi düşüncenizi kaybetmediniz zulme ve haksızlığa direndiniz; etrafınızda toz, duman bulutunun içerisinde at izinin it izine karıştığı bir dönemde fikirlerinizden ve yolunuzdan dönmediniz. Sizler dünyada esen rüzgârlara kapılıp kalmadınız şimdi yaşadığımız bu ülkede herkesin adaletle yönetildiği ve özgürce yaşadığı bir ülke haline getirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Refik Cancan, “Milletimiz çok iyi niyetlerle çok çeşitli partileri iktidara getirdi ama bu partilerin iktidarlıkları döneminde tarım ve hayvancılık çökertildi. Toplumsal cinnet manen tahribat hat safhaya ulaştı. Şimdi yeniden ayağa kalkma zamanı. Her olumsuzluğa rağmen biz millet adına değerlerimizi savunmaya devam ediyoruz ki, huzur, barış ve kardeşliğin tesisi Milli Görüşle Saadet Partisi’yle mümkün olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.
Konferansa konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve 20. dönem Kırşehir Milletvekili Cafer Güneş, hükümetin ekonomi ve batı yanlısı politikalarını eleştirdi. AKP hükümetinin en çok borcu olan hükümet olduğuna dikkat çeken Güneş, hükümetin dış politikada da hâkim güçlere telsim olduğunu iddia etti.  Güneş; “İsrail’in OECD (Ekonomik Kalkınma İşbirliği Örgütü) üyeliğine evet diyen hükümetin Davos’ta çıkışları havada kalmıştır Marifet Davos’ta otel lobisinde ‘one minute’ demek değil OECD üyeliğine ‘one minute’ demektir” dedi. Konferansın sonunda Milli Görüş’e hizmeti geçenlere plaketleri verildi.   
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri