Saadet Ereğli’de nöbet değişimi gerçekleştirildi

Saadet Partisi Ereğli İlçe Başkanlığını 2015 yılından bugüne kadar yürüten Ertuğrul Küçükkurt görevini Mehmet Akar'a devretti.

Saadet Partisi Ereğli İlçe Başkanlığını 2015 yılından bugüne kadar yürüten Ertuğrul Küçükkurt görevini Mehmet Akar'a devretti. Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı Ekim Ayı Divan Toplantısında gerçekleştirilen devir teslim töreninde yeni Başkan Mehmet Akar'a görevlendirme belgesini Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez takdim etti. Eski Başkan Ertuğrul Küçükkurt’a ise yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam “6 yıldır Ereğli’mizde vazifesini en güzel şekilde icra etmeye gayret eden Ertuğrul Küçükkurt Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun, görevi devralan yeni Başkanımız Mehmet Akar'a Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum. Biz inanıyoruz ki; Ereğlimizde birlikte koordineli güzel çalışmalara imza atacağız, Mehmet Akar Başkanımız  almış olduğu bayrağı daha ilerlere taşıyacaktır. Gerçekleştirmiş olduğumuz nöbet değişimi, Ereğlimiz ve Konyamız için hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

MURAT GÜNTEKİN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri