Saadet adaylarını tanıtıyor

Seçimlere dolu dizgin hazırlanan Saadet Partisi, on binlerce partilinin katılımıyla 550 milletvekili adayını bu hafta sonu başkent Ankara'da tanıtacak. Seçim beyannamesi de programda açıklanacak

Saadet Partisi, 1 Kasım erken seçimleri hazırlıklarına başladı. Aday tanıtım programı için hazırlıklar tamamlandı. Aday tanıtım programı ile vekil adaylarını tanıtacak olan Saadet Partisi, seçim beyannamesi ile seçim konsepti ve müziklerini de ilk defa bu programda açıklayacak.

Yinelenen seçim tarihi ile birlikte hazırlıklarını sürdüren Saadet Partisi bu hafta sonu Ankara’da yine tarihi bir programa imza atacak. On binlerce partilinin iştirak edeceği programda 550 milletvekili adayı aday tanıtım programı ile kamuoyuna tanıtılacak. Milli Görüş’ün efsane programlar dizisine bir yenisini daha eklenmesiyle birlikte Saadet Partisi, seçimlere heyecan dolu bir atmosferde girecek. Pazar günü sabah saatlerinde başlayacak olan program Ankara Arena’da düzenlenecek. Adayların arenaya çıkacağı programda da Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak bir konuşma yaparak, seçimlere ilişkin vaatleri içeren ‘Seçim Beyannamesi’ni de maddeler halinde açıklayacak. Beyannamede toplumsal uzlaşı başta olmak üzere, memur, emekli, işçi, öğrenci, sanayici ve esnafı temel alan vaatlerin yer alacağı belirtildi.

SEÇİM KONSEPTİ VE MÜZİKLER TANITILACAK

Büyük bir heyecan ve merakla beklenen aday tanıtım toplantısı için her şey hazır. Solana ilişkin farklı konseptlerin geliştirileceği programda ayrıca heyecan uyandıracak etkinlikler de yer alacak. Programda heyecanla beklenen seçim konsepti de ilk defa açıklanacak. Seçim sloganı ve seçimlere ilişkin stratejilerin yer aldığı konsepte Milli Görüş tarihine de atıflarda bulunulacağı kaydediliyor. Konseptin dışında ise seçim süresince düzenlenecek olan mitinglerde kullanılmak üzere hazırlanan bir seçim müziğinin de ilk defa kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi. Program ile ilgili konuşan Saadet Partisi Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, parti olarak 85 seçim bölgesinin tamamında en güçlü adaylarla seçime gireceklerinin altını çizerek, hafta sonu gerçekleştirilecek programın önemine değindi. Ağdağ, “4 Ekim tarihinde ise Ankara Arena’da büyük bir coşku ve heyecan içerisinde parti olarak adaylarımızı tanıtacağız. Programda seçim beyannamemiz, ile konsept takdim edilecek. Ayrıca müziklerimiz tanıtılacak” dedi. Ağdağ, Milli Görüş Teşkilatları olarak bu seçim var güçleri ile hazırlandıklarını da dile getirerek, “İnşallah biz bütün gücümüzle bu seçimlere hazırlanıyoruz. İnanıyoruz ki ülkenin kurtuluş çaresi ancak ve ancak Milli Görüş’tür. Bu çalışmalarımızla da ülkenin geleceğine yön vererek yanlışların yapılmasını önleme gayreti içinde olacağız” değerlendirmesini yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri