Saadet adayları çalışıyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partili belediye başkan adayları Demirci Çarşısı esnafını ve Mazlumder Konya Şubesini ziyaret etti

Seçim çalışmalarına hız veren Saadet Partili adaylar, Konya’yı karış karış geziyor. Esnaf ziyaretleri ve halkla kucaklaşma programları kapsamında çalışmalarını sürdüren Saadet Partili belediye başkan adayları dün Demirci Çarşısı esnafının sorunlarını dinledi. Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve beraberindeki heyet, esnafın yaşamış olduğu sıkıntıyı yerinde inceledi. Esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan Saadetli adaylar, çözümün Milli Görüş’te, Saadet Partisi’nde olduğunu vurguladı. Esnafların, “Piyasalarda yaprak kımıldamıyor, vatandaş borçlu para harcamaktan korkuyor. Ekonomik kriz her kesimi derinden etkiledi. Küçük esnaf iş yapamaz hale geldi. En zaruri ihtiyaçlarımızı bile karşılayamaz hale geldik” şeklindeki serzenişlerine, Mustafa Özkafa, 54. Erbakan Hükümeti dönemindeki politikalarına dikkat çekerek, Milli Görüşçü kadroların hükümette ve bilhassa yerel yönetimlerde destanlar yazdığını ifade etti.

MAZLUMDER; “SAADET PARTİSİ’NİN YERİ AYRI”
Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli, Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen ve Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman’ın ikinci durağı Mazlumder oldu. Mazlumder Konya Şube Başkanı Mustafa Akmeşe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akmeşe, “Saadet Partisi’nin mazlumlar için bir araya geldiğimizde ortak tepkiyi ifade etmede öncülük ettiği gibi bu tip organizasyonlar yapan kurum ve kuruluşlara verdiği desteği biliyoruz. Bunu herhangi bir siyasi çıkar amacı ve aracı olarak görmediğini, tamamen inançları gereği olduğuna tüm kalbimizle inanıyoruz. Mazlumların, zulme uğrayanların ve tüm mağdurların yanında olduğu için saygı duyuyoruz. Saadet Partisi’ne ve adaylarına çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Mazlumder’in çalışmaları hakkında bilgi alan Mustafa Özkafa, mazlum insanların bir çoğunun aldatıldığına dikkat çekerek, zulmün sadece kaba kuvvetle olmadığını hakkı olanın hakkını alamamasının da zulüm olduğunu söyledi. Özkafa; “ 2 bin lira hak edenin eline siz, 600 lira verirseniz asgari ücret olarak bu da zulüm olmuyor mu? Bu tür hadiseleri görünce ne kadar çok çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz. İnsanlarımızın emekleri, ümitleri ve inançları sömürülüyor. Yeryüzünde milyonlarca mazlum var. Bu zulme dur demek için çıktık. 40 yıldır bunun için çalışıyoruz. Halkımıza tüm gerçekleri anlatmak bizim en önemli vazifemiz” dedi.
YALMAN, MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ
Saadet Partisi Meram Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Şahane Restoran’da Meram ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi. Meram İlçesi’nde bulunan 100 mahallenin muhtarlarından 80’inin katıldığı istişare toplantısında muhtarların desteği istendi. Toplantının başında muhtarlara seslenen İl Başkanı Veli Tolu, önceki yıllarda Milli Görüşçü belediyelerin hizmetlerine ve diğer belediyelerden farkına dikkat çekerek, “bizim belediyecilik dönemimizde, belediyelerin halkla her zaman diyalog halinde olduğunu sizler biliyorsunuz” dedi. Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman da, muhtarlarla önceki yıllarda nasıl işbirliği içinde hareket edildiğini hatırlattı. Bundan sonra da bu tablonun değişmeyeceğini hatta daha da artırılarak muhtarlarla diyalog halinde olunacağını belirtti. Halk meclislerinin kurulacağı sözünü veren Lütfi Yalman, “Muhtarlar bizler için çok önemlidir. Meram’ı muhtarlarımızla birlikte inşa edeceğiz. Onların önerileri ve görüşleri belediyecilik hizmetlerimizde yol gösterici olacaktır” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri