S-Un Fonu gençlere eğitim verecek

Konyanın da aralarında bulunduğu üç pilot ilde uygulanmakta olan S-Un Fonu Gençlik Projesi kapsamında İnsani Gelişim ve Türkiyede Gençlik Konulu bir eğitim çalışması düzenlenecek.

14 Mart Cumartesi günü Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak eğitim,tüm gençlere ve gençlik alanında çalışan tüm kurumlara açık olacak. Eğitim, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı İletişim ve NHDR Koordinatörü Aygen Aytaç tarafından verilecek. Proje 3 pilot ilde 15-26 yaş arası genç kadın ve erkeklerin geliştirecekleri projelere toplam 500.000 dolar hibe sağlayacak.

Eğitim boyunca İnsani Geliştirme kavramı ve İnsani Gelişme Raporları hakkında bilgi verilecek, 2008 yılı İnsani Gelişme Raporu Türkiye’de Gençlik konulu bir kısa film gösterimi gerçekleştirilecek, ve gençlik alanında bireysel olarak yapılabilecekler tartışılacak.
Gençlik eğitimi Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılacak. S-Un fonu Gençlik Projesi hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.sunfy.org adresi kullanılabilir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri