Rusya’nın Capello’ya Maaşını Ödeyecek Parası Yok

Rusya Futbol Birliği (RFS) İcra Komitesi üyesi Sergey Stepaşin, kurumda Rusya Milli Futbol Takımı teknik direktörü Fabio Capello’ya maaşını ödeyecek paranın olmadığını açıkladı.Geçtiğimiz günlerde Capello’nun menajeri Pierfilippo...

Rusya Futbol Birliği (RFS) İcra Komitesi üyesi Sergey Stepaşin, kurumda Rusya Milli Futbol Takımı teknik direktörü Fabio Capello’ya maaşını ödeyecek paranın olmadığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Capello’nun menajeri Pierfilippo Capello, İtalyan hocanın 4 aydan beri maaş alamadığını açıklamıştı. Konuyla ilgili bir açıklamada RFS’den geldi. Rus basınına konuşan İcra Komitesi üyesi Sergey Stepaşin, “RFS’de Capello’ya verebilecek parası yok.” dedi. RFS’yi eleştiren Stepaşin, "Sözleşmeye imza atarken, ödemelerle ilgili kaynakları düşünmek gerekirdi. Şimdi ise bu kaynakları bulmak gerek." diye konuştu.

Sözleşmede imzası bulunanların maaş sorununu 15 Kasım’da oynanacak Avusturya maçı öncesine kadar çözmesi gerektiğini belirten Stepaşin, "Bildiğim kadar imzayı RFS Başkanı Nikolay Tolstıh atmış veizeyi de Rusya Spor Bakanı Vitaliy Mutko vermişti." dedi.

Rusya ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Capello, resmi olmaya kaynaklara göre yılda 6,7 milyon sterlin kazanıyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri