Rusya’da, Çocuk İle Polis Arasında Nefes Kesen Kovalamaca Yaşandı

Rusya’da 11 yaşındaki çocuk ile polis arasında bir saatlik nefes kesen kovalamaca yaşandı.

Rusya’da 11 yaşındaki çocuk ile polis arasında bir saatlik nefes kesen kovalamaca yaşandı. Polis, çocuk sürücüyü kaza yapınca yakalayabildi.

Rusya’ya bağlı Başkortostan Cumhuriyeti Salavat şehrinde gecenin geç saatlerinde 11 yaşındaki çok ile polis arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı. Bir saatten fazla devam eden takipte çocuk sürücü 50 kilometre yol kat etmeyi başardı. Polisler, zaman zaman 120 kilometre saatte ilerleyen çocuk sürücüyü kaza yapınca yakalayabildi. Direksiyon başında çocuğu gören polisler ise şaşkına döndü.

Polis aracından çekilen görüntüye göre polis defalarca sürücünün durmasını istiyor. Uyarılara uymayan çocuk sürücü son sürat ilerlemeye devam ediyor. Direksiyon hakimiyetini kaybeden çocuk sürücü yoldan çıkarak bariyerlere çarpıyor.

Polislerin verdiği bilgiye göre, 11 yaşındaki çocuk annesi uyuduktan sonra arabayı izinsiz alıyor ve gece gezintisine çıkıyor. Polisler, çocuğun annesini telefonla arayarak durumu bildiriyor, ancak kadın emin bir şekilde çocuğunun evde uyuduğunu söylüyor.

Öte yanda çocuğa araba kullanmayı annesinin gittiği sürücü kursunda öğrettiği bildirildi.

Sürücünün çocuk olması sebebiyle polis tarafından hiçbir işlem yapılmadı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri