Rusya Basketbol Federasyonu, Paşutin’i Trabzonspor’a Vermek İstemiyor

Rusya Basketbol Federasyonu, Trabzonspor Medical Park ile anlaştığı iddia edilen Yevgeniy Paşulin’in sözleşmesinin devam ettiğini açıkladı.Türk basınında yer alan haberlere göre, Hakan Demir’in istifasının ardından Trabzonspor Medical...

Rusya Basketbol Federasyonu, Trabzonspor Medical Park ile anlaştığı iddia edilen Yevgeniy Paşulin’in sözleşmesinin devam ettiğini açıkladı.

Türk basınında yer alan haberlere göre, Hakan Demir’in istifasının ardından Trabzonspor Medical Park, Rus antrenör Yevgeniy Paşutin ile anlaştı. Paşutin’in 21 Kasım’da Türkiye’ye gelmesi ve Trabzonspor ile masaya oturması bekleniyor.

Haberlerle ilgili iddiaları Rus basınına değerlendiren Rusya Basketbol Federasyonu yetkililerden Yevgeniy Gomelskiy ise Paşutin’in milli takımıyla sözleşmesinin devam ettiğini söyledi. Gomelskiy, “Bunlar şimdilik spekülasyon, detaylı bir değerlendirme de yapmak istemiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim Paşutin hala milli takımın hocası, kontratı devam ediyor. Gelişmeleri hep beraber göreceğiz.” dedi.

Paşutin milli takım haricinde, Spartak Moskova, CSKA Moskova, UNICS Kazan ve Lokomotiv Kuban gibi takımları çalıştırmıştı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri