Rus milyarderden canlı yayında yumruk

Rus milyarderden canlı yayında şok magandalık! Ünlü İngiliz gazetelerinin sahibi Alexander Lebedev, televizyonda tartıştığı kişiyi yumruklarla yere serdi.

Günün en çok izlenen saatinde, ulusal bir Rus televizyonunda yayımlanan tartışma programında skandal yaşandı. Medya devi milyarder Alexander Lebedev, hararetli bir tartışma sırasında kendisine suçlayıcı ifadeler yönelten işadamı Sergey Polonski'yi yumrukladı.

Ekonomik kriz hakkındaki tartışmada, Polonsky krizin Lebedev gibi adamlar yüzünden sürdüğünü söyledi. Lebedev'i göstererek 'bu tarz adamların suratını dağıtmak lazım' diyen Polonsky, Lebedev'in ayağa fırlamasıyla neye uğradığını şaşırdı. Yumruklanan Polonsky, kendini yerde buldu.

Yumruklara karşılık vermedi

İngiliz The Independent ve London Evening Standard gazetelerinin sahibi olan Lebedev, attığı yumruklara karşılık görmedi. Yerden kalkan Polonsky, Lebedev'in vandal davranışına karşılık vermedi. Polonsky davacı olacağını söylerken, stüdyodaki konuklar şok içinde çığlık attı. Sunuculardan biri ise, 'ringe çevirdiniz burayı' diyerek Lebedev'e tepki gösterdi.

Yedi yılla yargılanacak

Milyarder Alexander Lebedev, açılan dava sonucu yedi yıllık hapis cezası ile yargılanacak. 'Holiganizm' ile suçlanan Lebedev, attığı yumruklardan pişman olmadığını söyledi. 'Duyduğum tek pişmanlık, insanların şimdi beni vahşi biri sanacak olmaları. Ama kesinlikle değilim' diyen Lebedev, bunun kendisine kurulmuş bir tuzak olduğunu iddia etti. Rusya hükümetine muhalif yayınlar yapan gazetelerin sahibi Lebedev, Putin karşıtı Pussy Riot müzik grubuna verilen cezayı da şiddetle eleştirmişti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri