Rumi Çocuk Spor Oyunları başlıyor

Bu yıl 2.si düzenlenen Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunlarının açılış seremonisi bugün Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda gerçekleştirilecek

Bu yıl 2.si düzenlenen Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları’nın açılış seremonisi bugün Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.  Spor oyunlarına 23 ülke ve Türkiye’den 228 sporcu ve 70 teknik adam katılacak. Konya Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafında yapılan bu organizasyona katılan ülkeler ve ilgili branşlar şu şekilde: Atletizm: Slovenya, Bulgaristan Azerbaycan Türk Milli ve Konya Takımı. Bisiklet: Sırbistan, Bulgaristan Karadağ, KKTC, Türk Milli ve Konya Takımı, Ritmik Jimnastik: Ukrayna, Gürcistan, Beyaz Rusya, Rusya Türkiye A Milli ve Konya Takımı. Halter. Arnavutluk, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Kosova, Azerbaycan, Türkiye ve Konya Takımı. Karate: Bulgaristan, Azerbaycan, Makedonya, Ukrayna, Mısır, Türkiye ve Konya Takımı. Tekvando: Bosna Hersek, İsviçre, Moldova, Almanya, Bosna-Hersek, Türkiye ve Konya Takımı.

Satranç: Yunanistan, Romanya, İran, Suriye Türkiye ve Konya Takımı Açılış Seremonisi bugün saat 11.00’de Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda yapılacak organizasyonda akşam ise tüm branşların teknik toplantısı gerçekleştirilecek. Müsabakalar ise yarın başlayacak. Program şu şekilde: 21 Nisan: Karate 10.00 (Selçuklu Bld. S.S), Ritmik Jimnastik 10.00 (100. Yıl Spor Salonu) Tekvando 10.00 Atatürk Spor Salonu, Bisiklet 10.00 (Şefikcan Cad. Kriteryum Yarışı),  Satranç 10.00 (GHSİM Sosyal Tesisleri). 22 Nisan: Karate 10.00 (Selçuklu Bld. S.S), Halter 10.00(100. Yıl Spor Salonu) tekvando 10.00 (Atatürk Spor Salonu) Bisiklet10.00 (Stadyum Çevresi) Satranç10.00 (GHSİM Sosyal Tesisleri) 23 Nisan: Bayram Yürüyüşü Kortejine Katılım ve Ödül Töreni 09.00-12.00 (Atatürk Stadyumu).

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri