Rum Pilotlar Hükümeti Ab'ye Şikayet Etti

Rum Pilotlar Sendikası’nın (PASİPİ), Avrupa Rekabet Komisyonu’na, Rum Hükümeti’nin Kıbrıs (Rum) Havayolları’yla ilgili icraatlarını eleştirdiği bir mektup gönderdiği haber verildi.Mektupta, Rum hükümetinin Kıbrıs Havayolları'nı...

Rum Pilotlar Sendikası’nın (PASİPİ), Avrupa Rekabet Komisyonu’na, Rum Hükümeti’nin Kıbrıs (Rum) Havayolları’yla ilgili icraatlarını eleştirdiği bir mektup gönderdiği haber verildi.

Mektupta, Rum hükümetinin Kıbrıs Havayolları'nı çok ucuz bir fiyata satması ve Kıbrıs Havayolları’yla ilgilenen şirketlerin seçilme yöntemiyle ilgili icraatları gündeme getirildi.

PASİPİ Başkanı Petros Supuris, sendikalarının AB’ye, “Kıbrıs Havayolları” yönetimi, hükümet, Meclis ve çalışanların hazır bulunacağı bir toplantı düzenlemesi çağrısında bulunduğu ifade edildi.

Supuris, toplantının, “Kıbrıs Havayolları” için istenen kriterlerin onaylanması yönünde mümkün olan en iyi çözümün bulunması amacıyla düzenlenmesini istediklerini de söyledi.

Öte yandan, Kıbrıs Havayolları'nın mal varlığını satın almaya ilgi gösteren Ryanair ve Aegean Airlines’a bağlayıcı önerilerini sunmaları için verilen zamanın 15 Kasım’a kadar uzatıldığını kaydedildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri