Ruhsuz futbol sabırları taşırdı!

İttifak Holding Konyaspor’un son haftalardaki kötü oyununa Gençlerbirliği maçının ikinci yarısındaki futbol da eklenince taraftarın sabrı iyice taştı. Yeşilbeyaz sevdalısı taraftarlar alınan sonuçlardan çok futbolcuların sahadaki ruhsuz oyunundan rahatsız

Takımına her durumda destek çıkan Konyaspor taraftarı son haftalarda futbolcuların sahadaki performansından rahatsız. Yeşil-beyazlı taraftarlar Fenerbahçe maçı, Eyüpspor maçı ve son olarak Gençlerbirliği maçının ikinci yarısındaki futboldan duydukları rahatsızlığı oyuncuları ıslıklayarak ve protesto ederek gösterdi. Takımın ikinci yarı ortaya koyduğu futbola şahit olan Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar son dakika golüyle yıkıldılar.

TEPKİLER YENİLGİYE DEĞİL SAHADAKİ OYUNA

Her durumda takımına sahip çıkan iyi günde kötü günde armasını yalnız bırkamayan Konyaspor taraftarı alınan yenilgilerde bile takımını koşulsuz destekledi. Yeni Malatyaspor maçında sahadan puansız ayrılan yeşil-beyazlı futbolcular taraftarlar tarafından alkışlandı. Yenilgiye rağmen futbolcular gösterdikleri mücadeleden dolayı taraftarlar tarafından desteklendi. Ancak son 3 haftadır sahada ruhsuz savaşmayan bir görnüt ortaya koyan futbolcular bu kez yeşil-beyaz sevdalısı taraftarların protestosu ile karşı karşıya kaldılar. Taraftarlar tepkilerinin alınan skorlara değil sahadaki mücadeleye olduğunu ifade ettiler.

TARAFTAR KOCAMAN’A GÜVENİYOR

Konyaspor taraftarlarının bir çoğu alınan kötü sonuçlara rağmen teknik direktör Aykut Kocaman’a güveniyor. Taraftarlar alınan kötü sonuçların sorumlusu olarak sahadaki oyuncuların kötü futbolunu gösteriyor. Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar Konyaspor’a tarihi başarılar yaşatan Aykut Kocaman’ın bu sıkıntıları aşacağına inanıyor. Konyasporlu tarftarlar yaptıkları paylaşımlarda Kocaman’ın futbolcular üzerinde alacağı her karara saygı duyacaklarını ifade ediyor.

3 MAÇTA 1 PUAN

İttifak Holding Konyaspor’un son dönemdeki kötü gidişi sıralamada düşüş yaşamasına neden oldu. Yeşil-beyazlı ekip Malayta maçı öncesinde zirve hesapları yaparken şuanda ise orta sıralarda kendine yer bulmaya çalışıyor. Gençlerbirliği karşısında 1 puana razı olan yeşil beyazlı ekibin galibiyet hasreti de 3 maça çıktı. Süper Lig'de7. haftada deplasmanda oynadığı ve 4-1

kazandığı Kasımpaşa maçının ardından galibiyet alamayan Konyaspor düşüşe geçti.

Bu maçın ardından Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe’ye mağlup olan

Konyaspor, Gençlerbirliği ile de son dakikada yediği golle berabere berabere kaldı. 13 puanda kalan yeşil-beyazlı ekip zirveye yerleşme avantajını kaçırdı. Konyaspor ligde olduğu gibi kupada da yenildi. 2. Lig ekibi Eyüpspor ligde zor günler geçirmesine rağmen İttifak Holding Konyaspor’u 1-0 yenerek kupanın dışına itti.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri