Rövanşı kazan Konyaspor 

Konyaspor milli aranın ardından bugün haftanın açılış maçında sahasında Giresunspor ile karşılaşacak.  MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı Cüneyt  Çakır yönetecek 

İ. H. Konyaspor Süper Lig'in 24. haftasının açılış maçında bugün sahasında Giresunspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Kritik karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Çağdaş Altay görev yapacak.

Sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan maçta taraftarlar 0-0 berabere kalarak puanları paylaşmıştı. 

Zorlu karşılaşma öncesinde bir maçı eksik olan Konyaspor 45 puanla 2. basamakta yer alırken, Karadeniz temsilcisi 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 yenilgi alarak topladığı 26 puanla 16. sırada yer alıyor.

KADRO MERAK EDİLİYOR 

Konyaspor’da cezalı ve sakat oyuncuların yokluğunda İlhan Palut’un nasıl bir kadro ile maça çıkacağı merak konusu oldu.

Konyaspor’da İbrahim Sehic cezası nedeniyle Giresunspor maçında forma giyemeyecek.

Kritik Giresunspor maçında yeşil-beyazlı takımın kalesini Erten Ersu koruyacak.

Altay maçının ilk yarısında  sakatlanan stoper Adil Demirbağ yerini Musa Çağıran’a bırakmıştı.  Saha içinde yerli oyuncu sıkıntısı çeken yeşil-beyazlı ekipte başarılı stoperin zorlu maça yetişmesi bekleniyor.  Savunmayı ve kaleyi yerli isimlere emanet etmek isteyen genç teknik adam yabancı hamlelerini ise orta saha ve hücumda kullanacak. 

Giresunspor maçına hazırlanan ittifak Holding Konyaspor'da iki oyuncu cezalarını tamamladı 

ittifak Holding Konyaspor'da Amar Rahmanovic ve Nejc Skubic, sarı kart cezası sebebiyle deplasmanda oynanan Altay maçında forma giyememişti. Bir maçlık cezalarını tamamlayan İki oyuncu, Giresunspor karşılaşmasında formalarına kavuşacak. 

GİRESUNSPOR’DA 3 EKSİK 

GZT Giresunspor'da sakatlığı bulanan Hayrullah Bilazer, Yeni Zelanda Milli Takımı'na davet edilen Champness ile tedavi süreci devam eden Erol Can Akdağ yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri