Rövanşı 4-1 kaybetti

Atiker Konyaspor 2-2'nin rövanşında Galatasaray'a 4-1 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti. Maça yedek kadro ile başlayan Yeşil-beyazlı ekip 1-0 öne geçmesine rağmen defansın tel tel dökülmesi nedeniyle rakibine turu hediye etti

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan atiker Konyaspor rakibine 4-1 yenildi. Maçın başında Fofana ile öne geçen Konyaspor defansta yapılan hatalarla golleri art arda kalesinde gördü. Turu geçen Galatasaray yarı finalde Akhisarspor ile karşılaşacak.

Samuel Eto'o ilk resmi maçına çıktı

Atiker Konyaspor'un ara transferde Antalyaspor'dan kadrosuna kattığı Kamerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto'o, Galatasaray önünde yeni takımıyla ilk maçına çıktı. Eto'o, Galatasaray karşılaşmasının ilk 11'inde kendisine yer buldu. Konyaspor'un yeni transferi Adis Jahovic ise mücadeleye yedek başladı. Jahovic maçın ikinci yarısında Eto'o'nun yerine oyuna dahil oldu.

Ferhat Öztorun sakatlık geçirdi

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşan Atiker Konyaspor’da sakatlık şoku yaşandı. Karşılaşmanın 7. dakikasında Sofiane Feghouli ile ikili mücadele sonrasında Ferhat Torun yerde kaldı. Müdahale için saha kenarına alınan Ferhat, daha sonra oyuna devam edemedi.Sol ayak bileğinden sakatlık geçiren oyuncunun yerine Eren Albayrak oyuna dahil oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri