Rövanş zamanı

Yenilmezlik serisini Antalya’da bırakan Torku Konyaspor bugün evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak. yeşil-beyazlı ekip deplasmanda 2-1 yenildiği rakibini evinde yenmek istiyor . Karşılaşma saat 20.00’da başlayacak

Torku Konyaspor, 32. hafta maçında bugün Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Belediye Arenada oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak maçı Ankara bölgesinden Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ıın yardımcılıklarını Fevzi Demirhan ve Serkan Çimen yaparken, maçın dördüncü hakemi İsmail Şencan.

Ligi 3. sırada bitirmek için mücadele eden ve hedefe çok ayaklaşan Torku Konyaspor’da Kasımpaşa hazırlıkları dün yapılan antrenmanla tamamlandı. Takımda Sissoko dışında eksik yok. Yeşil-beyazlılarda Ali Çamdalı, Rangelov ve Skubiç 3’ere sarı karala oynayacak. 59 puanla 3. sırada yer alan Kartalların sezonu hedeflenen yerde bitirmesi için bugünkü maçta 1 puan almaları yeterli olacak. Ancak, Konyaspor’da planlar 3 puan için yapıldı.

Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Serkan- Skubiç, Ali Turan, Vukoviç, Mehmet Uslu (Douglas)- Ali Çamdalı, Volkan- Ömer Ali (Kibong), Holmen, Traore (Bajiç)- Rangelov.

Torku Konyaspor ile Avrupa kupalarına katılma umutlarını son 3 maça bırakan Kasımpaşa bugün 14. keze karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 13 maçta Kartallar 3 galibiyet ve 7 yenilgi alırken, 3 maçta berabere sonuçlandı.

Ankara bölgesi hakemi Ali Palabıyık ise, bu sezon Konyaspor’un 3. maçına çıkacak. Palabıyık r-daha önce 11. hafta’da Fenerbahçe’nin 1-0 kazandığı maç ile 29. hafta da Kartalların deplasmanda 2-1 kazandıkları Eskişehirspor maçlarında da düdük çalmıştı.

Torku Konyaspor ile Kasımpaşa arasındaki maçın biletlerinin satışı da sürüyor,. Futbolseverler karşılaşmayı 5-50 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler: Taraftarlar biletlerini bugün stat gişelerinden temin edebilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri