Rota Tireye döndü

Müthiş bir seri yakalayan Torku Selçuk Üniversitesinin yeni rotası Tire Belediye sarı-mavili ekip taraftarı önünde seride 10. galibiyetini almak istiyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden ve son 9 maçını kazanan Torku Selçuk Üniversitesi fikstüre göre ilk devrenin son maçı olan Tire Belediyesi müsabakasının hazırlıklarına başladı. Torku Selçuk Üniversitesi-Tire Belediyespor maçı cumartesi günü 19 Mayıs Spor Salonu Torku Arena’da saat 16.00’da başlayacak. 18. hafta maçında deplasmanda Gelişim Koleji’ni 83-71 mağlup eden ve üst üste 9. galibiyetine imza atan sarı-mavililer, kendi sahasında oynayacağı Tire maçını da kazanarak galibiyet serisini 10 maça taşımak istiyor. Haftanın ilk çalışmasını dün antrenör Semih uslu yönetiminde yapan temsilcimizde eksik bulunmuyor.
Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü İbrahim Çınar ilk devrenin son maçını kazanmak ve galibiyet serisine yeni bir halka eklemek istediklerini belirtirken, takımın sergilediği başarılı performansın şampiyonluk yolunda camiaya büyük ümit verdiğini söyledi. Tire Belediye maçının zor geçeceğine dikkat çeken Çınar, “Ligde kolay maç yok. Bunu her zaman dile getiriyoruz. Bu hafta sonu da zor bir maçımız var. Bu maç ligin ilk haftalarında olsa kolay bir maç görüşü hakim olabilirdi. Ancak rakibimiz Tire Belediyespor gün geçtikçe lige ısınıyor ve gücünü gösteriyor. Son dönemde bizden sonra ligin en iyi başarı grafiğine sahip takımlarından birisi ile karşılaşacağız. Kolay olmayacak ama kazanacak güçteyiz. İçeride ve dışarıda oynadığımız son 9 maçta gerçek kalitemizi sahaya yansıtıp ilk haftalardaki dalgalı performansımızın izlerini tamamen sildik. İnşallah Tire maçını da kazanıp üst üste 10. galibiyetimizi alacağız” dedi.
Beko Basketbol Ligi’ne yükselme yolunda çok çetin bir mücadelenin yaşandığı lig yarışına tanıklık ettiklerine dikkat çeken Çınar, “Son yıllarda TB2L’de böylesi üst düzey çekişme yaşanmamıştı. Geçtiğimiz sezonlarda 4-5 takımla sınırlı olan zirve mücadelesi bu sezon ligde takım sayısının da artmasının etkisiyle daha da geniş katılıma sahne oluyor. Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek kolay değil ama takımımız her geçen gün bizi daha da ümitlendiriyor” diye konuştu.
Spor Servisi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri