Rota Bursa’ya döndü

Pazartesi günü deplasmanda geçen sezonun şampiyonu Bursaspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları dün yeniden başladı. Kartal’da hazırlıklar bugün de devam edecek
Ligin ilk maçın Pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacak olan Konyaspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük izin sonrası sabah yapılan antrenmanla başladı. Teknik direktör Ziya Doğan gözetiminde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Basem Abbas ve Görkem ile hasta olan Ramazan Kahya katılmazken, Jones Troest takımdan ayrı olarak çalıştı. Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, polar saatlerle zamana karşı yapılan koşu çalışması ve iki grupta oynanan top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman şut çalışması ve açma-germe hareketleri ile tamamlandı.
RAMAZAN:İLK MAÇLAR ÖNEMLİDİR
Konyaspor’un tecrübeli isimlerinden Ramazan Kahya, çok iyi bir çalışma döneminin ardından artık lig haftasına girdiklerini belirtirken, sezonun ilk maçlarının her zaman önemli olduğunu ve Bursaspor ile oynayacakları maçtan puansız ayrılmayacaklarına inandıklarını söyledi.
Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan  Ramazan Kahya, "Süper Lig'de mücadele için yeni bir takım kuruldu. Yaklaşık 1 ayı aşkın bir süredir yaptığımız 3 kampta çok iyi çalıştık ve Ziya Hocamızın sistemini oturttuğumuza inanıyorum. Sistem oturduğu zaman büyük bir problem olacağını düşünmüyorum. Ligin ilk haftasına yaklaştık. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Bursaspor ile yapacağımız maçla lige başlayacağız. Önemli bir karşılaşma olacak. İlk hedefimiz tabiki kazanmak. Ama ben zorlu Bursaspor deplasmanından puansız dönmeyeceğimize inanıyorum" dedi.
"Yeni bir takım olmanın dezavantajları her zaman vardır" diyen Ramazan Kahya, "Ancak Ziya Hocam transferi yaparken kendi sistemine uygun olan oyuncuları kadroya dahil etti. Bu çok önemli bir avantaj. Herhangi bir sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum. Takım olarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu başarıp Konyaspor'u iyi bir noktaya getirmek arzusundayız. Bunu da ligde başarılı olarak gerçekleştireceğiz" şeklinde görüş belirtti.
GÖKHAN:BAŞARILI OLACAĞIZ
Konyaspor’un  tecrübeli isimlerinden kaleci Gökhan Tokgöz, üç etaptan oluşan faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini ve artık Bursaspor ile deplasmanda oynayacakları sezonun ilk maçını düşündüklerini belirtirken, "Konyaspor'un başarısı için her şeyimizi ortaya koyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Konya'da başlayan, Kızılcahamam ve Avusturya'da devam eden üç etaplık kamp çalışmalarında yoğun bir tempoda yeni sezona hazırlandıklarını söyleyen kaleci Gökhan Tokgöz, "Çok sayıda transfer yapıldı ve yeni bir takım oluşturuldu. İnsanların kafasında 'Acaba bu takım başarılı olacak mı?' sorusunun olduğunu biliyoruz. Burada bulunan tüm oyuncular kendisini Süper Lig'de ispat etmiş isimler. Aynı zamanda kendisini göstermek isteyen yabancı oyuncularımız var. Çok iyi bir kadro oluşturulduğuna inanıyorum. Konyaspor forması için mücadele edecek tüm oyuncuların tek bir düşüncesi var. O da Konyaspor'un bir yıl aradan sonra yeniden yükseldiği Süper Lig'de başarılı olabilmesi. Bunun için sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Bize güvenenleri ve taraftarlarımızı mutlu etmek için mücadele edeceğiz. Bizim tek isteğimiz yeni olan takımımıza sabır gösterilmesi ve destek verilmesi" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri