Röportaj başına 10 bin TL istedi

Genç oyuncu Arda Kural, gördüğü psikolojik tedavinin ardından, kendisiyle röportaj yapmak isteyenlerden ücret talep etmeye başladı.

 Arda Kural, bir süre önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördü. Rol aldığı Kubilay isimli sinema filminden ücretini alamayan ünlü oyuncu, maddi çöküntüye uğradı. Maddi sorunları ve borçları nedeniyle oldukça zor günler geçiren Arda Kural, psikolojik destek aldı. Tedavisinin ardından İstanbul'da annesi ile yaşamaya başlayan genç oyuncu, oyunculuğu da bıraktığını açıklamıştı. Geçirdiği psikolojik sorunlar ve oyunculuğu bırakması kararı ile gündeme bomba gibi düşen Arda Kural, şimdilerde para kazanmanın yolunu bulmuşa benziyor.


Genç oyuncunun yaşadığı zor günler yüzünden psikolojik destek alması ve bu nedenle gündeme gelmesi herkesin dikkatini çekmesine neden oldu. Basının da ilgisini çeken Arda Kural ile birçok kişi röportaj yapmak istedi. Bunlardan biri de İzzet Çapa oldu. İzzet Çapa ile röportaj gerçekleştirdikten sonra yeni bir karar alan Arda Kural, kendisi ile röportaj yapmak isteyenlere ilginç bir karşılık vermeye başladı. "Röportaj yapalım ama benim şartım var. İzzet Çapa'yla röportaj yaptım. 10 bin TL aldım. Sizinle de röportaj yapmam için 10 bin TL vermeniz lazım... Ayrıca İzzet Çapa'yı arayıp izin almam lazım", diyen Arda Kural, herkesi şaşırttı. Oldukça zor günler geçiren Arda Kural, oyunculuğu bıraktı, ama parayı nasıl kazanacağına karar vermiş gibi gözüküyor.


Arda Kural'ın röportaj için 10 bin TL istemiş olması herkesi şaşırttı. İzzet Çapa'dan da 10 bin TL aldığına yönelik iddialar ise yalanlandı. İzzet Çapa'nın bir röportaj için Arda Kural'a 10 bin TL ödemeği ve sözlerinin de asılsız olduğu ortaya çıktı. Zor bir dönem geçiren ünlü oyuncu, para kazanmak için farklı bir yol seçmişe benziyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri