Roberto Carlos: Güzel Bir Galibiyet Aldık

Ligde 5 hafta sonra 3 puanla tanışan Sivasspor’da teknik direktör Roberto Carlos, Galatasaray maçındaki kadar iyi oynamasalar da defansif olarak iyi bir oyun ortaya koyarak ligin başından beri istedikleri galibiyeti elde ettiklerini söyledi. Carlos,...

Ligde 5 hafta sonra 3 puanla tanışan Sivasspor’da teknik direktör Roberto Carlos, Galatasaray maçındaki kadar iyi oynamasalar da defansif olarak iyi bir oyun ortaya koyarak ligin başından beri istedikleri galibiyeti elde ettiklerini söyledi.

Carlos, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Ligin başından beri aramakta olduğumuz bir galibiyetti bu, bunu bugün elde edebildik. Galatasaray maçındaki kadar iyi oynamamış olsak ta iyi bir defans yaptık, defansta arkadaşlarımız iyi bir oyun ortaya koydular ve güzel bir galibiyet aldık.” dedi.

Saha kenarında önceki maçlara göre agresif olması sorulan Carlos, “Bir çok sefer iyi oynadık ama kazanamadık. Bugün de iyi oynamasak ta galibiyet aldık. O yüzden benim de saha kenarında motivasyonum devam ediyordu. Sanki sahanın içindeymiş gibi maçı yaşıyordum. Bu yüzden de o şekilde yansımış olabilir. Bu motivasyonum her zaman devam edecektir.” şeklinde konuştu.

“MİLLİ TAKIMA YAKIŞACAK OYUNCULARIMIZ VAR”

Ümit Kurt’un Milli Takıma çağrılmasını değerlendiren Carlos, “Kesinlikle hak edilmiş bir milli takım daveti bu. Aynı şekilde Ziya da aslında bence milli takımı gerçekten hak edecek bir oyunculardan bir tanesi. Hem Ümit'i, hem de Fatih Terim'i tebrik ediyorum. Ne zaman isterse bu kalitede oyuncularımız var. Bence Milli takıma yakışan kalitede oyuncular” açıklamasını yaptı.

Toplantı sonrası ‘Kurban kesti mi?’ şeklinde yöneltilen bir soruya ise gülümseyerek cevap veren Brezilyalı teknik adam, kesmekten korktuğunu ancak yemeyi sevdiğini ifade etti.

Sivasspor’da golü atarak 3 puan alınmasında büyük payı olan Manuel Da Costa ise futbolda takımın mücadelesine işaret ederek, iyi bir mücadele verdiklerini söyledi. Attığı golün önemli olmadığını kaydeden oyuncu önemli olanın defansif olarak iyi mücadele ederek galip gelmeleri olduğunu ifade etti.

“SİVASSPOR’U TEBRİK EDİYORUM”

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy ise, Sivasspor’u hak ettiği galibiyetten dolayı kutladı. Şensoy, şöyle devam etti: “Sivasspor'u tebrik ediyorum. Futbolun adaleti yok. İlk yarı 2-1 öne geçmiş olsaydık farklı maç olurdu ama sonuçta Sivasspor hak etmiş olduğu bir galibiyet aldı. İlk galibiyetleriydi, tebrik ediyoruz. Biz yolumuza devam edeceğiz. Yapacağımız daha çok iş var. 10 gün önce göreve başladık. Bu devreyi çok iyi kullanarak, tüm eksiklerimizi tamamlayarak, futbolcularla iyi diyaloglar kuracağız ve teknik kadro olarak çok çalışacağız”

Naci Şensoy, Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu’nun ise skoru etkileyecek bir hata yapmadığını ancak takdir haklarını Sivasspor’dan yana kullandığını öne sürdü.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri