Rize'de rövanş günü

PTT 1. Lig'de 26. hafta maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor, hem rövanşı hem de 3 puanı almanın mücadelesini verecek.

PTT 1. Lig'de 26. hafta maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor, hem rövanşı hem de 3 puanı almanın mücadelesini verecek. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. TRT maçı naklen yayınlayacak

Torku Konyaspor, 26. hafta maçında bugün, Çaykur Rizespor ile karşı karşı gelecek.. Hedef, ligde ilk iki mücadelesi veren rakibini yenerek dış saha galibiyetlerine bir yenisini daha eklemek ve ilk 6 umutlarını sürdürmek. Rize Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Nihat Mızrak ve Özgür Ertem yaparken, maçın dördüncü hakemi Sefa Demir. Karşılaşma TRT’den naklen yayınlanacak. Konya’daki hazırlıkları Perşembe günü gerçekleştirilen taktik antrenmanıyla tamamlayan yeşil-beyazlılar, dün sabah Ankara’ya, oradan da 14.00’de tarifeli uçakla Trabzon’a uçtu.. Daha sonra Rize’ye geçen ve bir süre dinlenen Kartallar, Çaykur Rizespor maçının son çalışması akşam saatlerinde Rizespor tesislerinde yaparak kampa girdiler. Konyaspor kafilesi maçtan sonra Trabzon’a dönecek ve geceyi Trabzon’da geçirdikten sonra Pazar sabah uçakla Ankara’ya, oradan da karayoluyla Konya’ya dönecek. Torku Konyaspor’un kadrosunda sakat olan Şenol, Ali Dere ve Semih ile cezalı olan Erdinç yer almadı.. U19 Milli takıma davet edilen İsmail ve Abdülkadir de kadroya alındı.. Konyaspor’un 18 kişilik maç kadrosu şu futbolculardan oluştu. Kaya Tarakçı, Emrullah Şalk, Ali Turan, İsmail Güven, Tolga Ünlü, Selim Ay, Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı, Serkan Şahin, Neca Fernandes,  Recep Aydın, Murat Akın, İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner, Erdal Kılıçaslan, Atilla Yıldırım, Sjoerd Adrianus Theodorus Ars, Murat Kalkan.. Ligde, dış saha maçlarında iç saha karşılaşmalarına oranla daha başarılı bir performans sergileyen Torku Konyaspor, Rizespor’u da yenerek bu başarısına bir yenisini daha katmayı amaçlıyor.. Takımda tek cezalı futbolcu Erdinç. Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli kaptanı bu maçta forma geyemeyecek. Kartal'da Tolga ise 3 sarı kartlı. Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Tolga, Selim, Ali Turan, Muhammet- İshak, Recep- Ömer Ali, Neca, Erdal- Theodorus Ars..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri