RIZA ÇALIMBAY’DAN AÇIKLAMALAR

Antrenman öncesinde konuşan Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay birçok konuyla ilgili açıklama yaptı.

 

TRANSFER AÇIKLAMASI

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transfer konusunda konuştu

Rıza Çalımbay, "4-5 tane takviyeyle transferle kapatmak istiyoruz. Bu takviyeleri yaparsak çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Uğur Demirok ilk transferimiz. Buraya faydalı olacağına inanıyorum. Çok memnunum bu transferden ötürü. Takviyeleri bir an önce yapmalıyız.

Sol beke takviye yapacağız mutlaka. Eren ayrıldı ve yüzde yüz alternatif gerekiyor. Bu bölgeye oyuncu arıyoruz.

Aatıf benim eski öğrencim. İnşallah olur. Yönetim bu konuda uğraşıyor. Ancak şu an için net bir gelişme yok.

ETO’O’YA İZİN VERDİK

Atiker Konyaspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, antrenmanda yer almayan Eto'o konusunda konuştu. Çalımbay "Eto’o ile ilgili maalesef böyle polemikler çıkarılıyor. Eto’o ile çalıştım ve çok profesyoneldi. Çok güzel bir uyumumuz vardı. Bizi aradı ve Temmuz’un 4’üne kadar izin istedi. Bizde yönetimle görüşülmedi istedim ve yönetimle konuştum. Yönetim de izin verdi. Ayın 4’ünde gelecek buraya yönetimle konuşacak. Benim bildiğim bu kadar. Diğer gelişmelerden haberim yok. Ama benim Konyaspor’a geldiğim için mutlu kendisi" şeklinde cevap verdi.

SAKATLIK AÇIKLAMASI

Rıza Çalımbay, sakat oyuncular hakkında konuştu. Çalımbay, "Sakat oyuncularımız var. Traore, Filipovic, Amir, Skubic’in sakatlığı var. En ağır sakatlığı Traore yaşadı. Filipovic eylül ayının ortasında takıma tamamen katılacak. Biz şuan daha çok Traore’yi düşünüyoruz. En sıkıntılı isim Traore gözüküyor. İnşallah o da en kısa südre takıma katılır. Sakat oyuncular ilk etap kampında yer alamayacaklar" dedi.

FUTBOLDA BÖYLE ŞEYLER VAR

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçtiğimiz sezon Trabzonspor-Atiker Konyaspor maçında yaşanan Uğur Demirok - Ömer Ali Şahiner gerginliği hakkında konuştu.

Uğur'un Konyaspor'a transfer olduğunu ve artık Ömer Ali ile takım arkadaşı olduklarını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Futbolun içinde böyle şeyler olabiliyor. Uzatmamak gerekiyor. Ben de zamanında Rıdvan ile kavgalıydım ama aynı evde kalıyorduk. Dün biraraya geldiler. Aralarındaki buzlar eridi. Olması gereken de buydu. Uğur’u tanıdığım bir isim. Başarılı olacağını düşünüyorum. Ona güvendiğim için takımda görmek istedim zaten. Uğur Demirok ilk transferimiz. Buraya faydalı olacağına inanıyorum. Çok memnunum bu transferden ötürü." şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri